2777
2789
عنوان

این ماه نه سونو رفتم نه اچ سی جی زدم

204 بازدید | 17 پست

۸ ماهه سقط کردم

این ماه ششم اقدامم بود

۴ ماهش رو سونو رفتم و اچ سی جی زدم و ماه قبل فقط اینوفولیک خوردم تخمکم زودتر ازینکه اقدام کنم آزاد شده بود🥺

حالا این ماه نه سونو رفتم نه اینوفولیک خوردم فقطم روز ۱۴ و ۱۶ دورم اقدام داشتم تازه عفونتم دارم

میشه دعا کنید این ماه باردار باشم❤🙏🙏🙏

خودم امیدی ندارم ماههایی ک اچ سی جی میزدمو میدونستم تخمکم کی آزاد میشه و همون موقع اقدام میکردم نشده چ برسه الان...

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

الهی امین 

ایشالا بارداری 

برا من هم دعا کن 

میشه بگی این سونو ‌آمپول چی هست من  این ماه روز ۱۱ پری که رفتم فولیکول ۱۸ داشتم دکتر یه آمپول داد که روز ۱۲ تزریق کنم که نشد 

ولی روز ۱۴ و ۱۵ اقدام داشتم 

اگر نشد باید ماه بعد روز سوم برم سونو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین  ایشالا بارداری  برا من هم دعا کن  میشه بگی این سونو ‌آمپول چی هست من &n ...

آمپول اچ سی جی برای آزاد سازی تخمک هست

من ۴ ماه وسط دورم رفتم سونو فولیکول خوب داشتم آمپولم زدم ولی باردار نشدم 

ان شا الله شما باردارین...من اگه این ماه باردار نشم میخام برم تحت نظر دکتر باشم.

اخههههههه چقدر سخت چرا سقط کردی  من دخترم رو سریع یه بار اقدام باردار شدم  الان از خردا ...

مجبور شدم...

منم  بارداری قبلیم ماه اول اقدامم ک جدی بود باردار شدم 

مشکلی هم نداریم نه من نه شوهرم ...شوهرم آزمایشش نرماله فقط دکترم گفتن ک تحرکش یکم بالاتر باشه بهتره ک دارو مصرف میکنن

اخههههههه چقدر سخت چرا سقط کردی  من دخترم رو سریع یه بار اقدام باردار شدم  الان از خردا ...

البته سری قبلم اچ سی جی زدم باردار شدم

من پارسال شهریور رحمم رو ک سپتوم بود عمل کردم 

بعدش دکترم گفت اگه میخای سریع باردار بشی روز ۱۳ سیکلت بیا پیشم برات اچ سی جی بنویسم و بهت تایم اقدام بدم...ک رفتم و همون ماه باردار شدم