2777
2789

منم یه هفته پیش بیبی چک زدم یه هاله  کم رنگ و مشخصی انداخت البته زیر دو دیقه . که اون موقع 5روز به پری مونده بود . و دو روز بعد دوباره تکرار کردم منفی شد . انتظار داشتم پر رنگتر بشه . حالا هم دیروز موعدم بود پری نشدم  منتظرم برم بیبی بخرم . برام دعا کنین  😪

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاا...  شما هم برا من دعا کن واقعا مثبت باشه

ان شا... باردار باشی . و هرچی خیره همون بشه...

خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏

مبارکه.برای منم دوتا صبح زدم مثبت شد میترسم ازمایشم منفی شه اخه کیست تخمدان داشتم این ماه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
ممنون عزیزم منم برا شما 100تا صلوات میفرستم

میگن روز ۱۵ بعد تزریق میتونی تست بدی.اگه اینجوریه مثبته مبارکه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
مبارکه.برای منم دوتا صبح زدم مثبت شد میترسم ازمایشم منفی شه اخه کیست تخمدان داشتم این ماه

مبارکااا باشه . پس . منم میخوام بزنم . خدا کنه منفی نشه😭

مبارکااا باشه . پس . منم میخوام بزنم . خدا کنه منفی نشه😭

ممنونم مهربون خدا کنه ازمایشمم مثبت شه.انشاءالله برا تو هم مثبته واقعی بشه عزیزم

برا شما هم مبارکه انشاا... مامان شدی

ممنونم عزیزم انشاءالله هر دومون مامان شدیم