2777
2789
عنوان

رنگ ابرو برای عروس

641 بازدید | 23 پست

خانماااا یه سوال من هیچ سررشته ای از رنگ ابرو ندارم

من پس فردا عروسیمه، مشاور عروس ارایشگاه بهم گفت ابروهامو رنگ کنم. من پوستم سبزه تنده، موهام و ابروهام مشکی پرکلاغیه، چشمام قهوه ایه

موهامو رنگ نمیکنم. مد نظر داشتم ابروم مشکی باشه اما مشاورم گفتن تو ابروهاتو که بکشن خیلی تیره میکنه ظاهرتو، گفتن اگر رنگ کنی میتونی به ارایشگرت بگی توشو یکم تیره بکشه اینجوری پوستت تیره نمیشه در عین حال ابروتم روشن نیست. ولی من تو اینستا کلی عروس میبینم ابروهاشون مشکیه😞 البته هیچکدوم قد من سبزه نیستن (بخوام حالتمو بگم شبیه هندیام) واقعا بد میشه اگر رنگ نکنم ابرومو؟ کمکم کنید گیر کردم خودمم😞

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ کن

بخوان رو ابروی مشکی یکم مداد بکشن خیلی بد میشه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

به نظرم رنگ كني بهتر بشه دستشونم براي ارايش بازتره

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

نه ببین هیچ عروسی نباید ابروهاش مشکیه مشکی باشه 

وقتی موهات مشکیه ابروهاتو قهوه ای تیره کن،برو همون ارایشگاه انجام بده 

چون اگه مشکی باشع توی ابروهاتم پر میکنه خییییلی تو ذوق میزنه ارایش چشمتم خفه میکنه 

خیلی روشن نکن،در حد قهوه ای تیره که رنگش باز بشه کافیه

چ مشاوره اییه ک نگفت چ رنگی کنی رنگ خیلی روشن نذار اون میتونه روشن ترش کنه با ژل ابرو و سایه

ا مرسی عزیزم که گفتی😍 اره اینجوری امن تره

بعد منم تو عمرم حتی یبار مو و ابرو رنگ نکردم میترسم خیلی تغییر کنم یهو😑

رنگ کن بخوان رو ابروی مشکی یکم مداد بکشن خیلی بد میشه

جدی؟! پس طفلی مشاورش درست گفت... اینایی که با ابروی مشکی و بدون رنگ میکاپ میکنن پس اینا چجوریه؟ 😞

موهاتو قهو ه ای شماره۶ بزار ابروتم روشن کن.چون با کرم پودر پنکک پوستت هم روشنتر میشه ورنگ مو وابروت ...

اخه عاشق مو مشکیم😶 جدی برای پوست سبزه تند خوب میشه؟ 

به نظرم رنگ كني بهتر بشه دستشونم براي ارايش بازتره

چه جالب پس برای همینه کسایی که ابروشون مشکیه خیلی با تناژای کمرنگ و محدود آرایششون میکنن؟ مرسی نمیدونستم😘