2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۵تومن

من تو دندون‌پزشکی چندسال پیش دوبار انجام دادم 

ولی خوب نبود دندونام ب رنگ حساس شدن

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
من تو دندون‌پزشکی چندسال پیش دوبار انجام دادم  ولی خوب نبود دندونام ب رنگ حساس شدن

جدی؟ ..این دستگاهش هست تو نت اومده و تو برنامه دیوار هم هست 

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐
من تو دندون‌پزشکی چندسال پیش دوبار انجام دادم  ولی خوب نبود دندونام ب رنگ حساس شدن

بلیچینگ کردی شما؟ خوب نیست یعنی؟

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
جدی؟ ..این دستگاهش هست تو نت اومده و تو برنامه دیوار هم هست 

اره باور کن دندونامو بد رنگ کرد 

دیگم مثل سابق نشد

روز اول ک اومدم کیف میکردم

چایی خوردم فرداش دیدم دندونام لک قهوه ای روشه ک بل مسواکم نرفت رفتم پیش دکتر دوباره بروساژ کرد ولی دیگ حساس شدن دندونام

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
اره باور کن دندونامو بد رنگ کرد  دیگم مثل سابق نشد روز اول ک اومدم کیف میکردم چایی خوردم فرد ...

پس اصلا طرفش نمیرم دیگه 

من مسواک برقی می زنم بنظرم‌ تاثیر خوبی داره

دندونام کلا رنگشون کرمی هست‌‌‌دوس دارم سفید بشن..قرار بود برم کامپوزیت ک الان دیگه باردارم نمیشه برم..گفتم شاید این دستگاه خوب باشه