2777
2789
عنوان

داستان زندگی من .روزهایی که خواستم به شیوه ی امامان زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 41 پست

دوباره خواستم بخوابم سر و صدا اونقدر زیاد بود با جیغ و داد در دلم دووم اوردم

فردا صبح اماده بودم برای رفتن به دانشگاه ، ناگهان دختری غضب الود و سلطه گرانه به من نگاه کرد گفت:

خامه ام تو یخچال نیست من که مزدونم کییی برداشته

حلال نمیکنم کوفتش بااااشه😡😡😡😡 از اون به بعد هر وقتم منو میدید با نگاه هاش میخواست منو خفه کنه

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

ولی من سکوت و رد شدن

چند روز بعد ...شماره ی تختم افتاد بود با یک گروه دختر که دوستشون تک افتاده بود اتاق دیگه

یکی شون از من خواست اگر میشه جامو با اون دوستشون عوض کنم قبول کردم به خاطر خدا

هر چند تخت و اتاقی که قرار بود بخوابم اصلا دوست نداشتم کلی جمعیت برق روشن و سر و صدا عذاب میکشیدم تا بخواب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایلمو جمع کردم به تخت مقصد بردم

یادم افتاد شارژرم به برق بود نیاوردم به پشت در اتاق قبلی رسیدم

نزدیک شدم صداهای دخترا بلند بلند شنیده میشد نی گفتند چه خوووب خرش کردیم بدددبخت چه فوری جا داد همینجور تمسخر واقعا دلم شکست

و نتیجه ی این جواب ندادن ها این شد سر کلاس و حفظ درس در خونه تمرکز نداشتم هی میگفتم لابد فکر کردند من ترسوام حس فوق العاده بدی به خودم داشتم عهدمو شکستم

یه جا خوندم حضرت ابولفضل ع برای رهگذران در تاریکی اخر شب فانوس به دست میگرفت
اگر اون بزرگ تو این زمونه بود مردم با خودشون چی میگفتند؟ بلانسبت ایشون😔

الانم سعی میکنم همین باشم ولی با هر کسی عییین خودش رفتار میکنم ولی باز دلم راضی نییییست 😓😑😑😑

وسایلمو جمع کردم به تخت مقصد بردم یادم افتاد شارژرم به برق بود نیاوردم به پشت در اتاق قبلی رسیدم ن ...

اخ اره منم چندمورد برخورد داشتم متاسفانه انگار یسریا درکی از مهربانی و صفات انسانی ندارن

شهادتت مبارک سردار

عزيزم واقعا تصميمت خيلي زيبا بود 

ولي خوده امام علي هم ميفرماين حد تعادل در هر چيزي 

واينكه هر كاري با فكر انجام بشه 

اين كار شما ساده بازي بود البته نه همش هااا

درسته ائمه مظلوم بودن و براي رضاي خدا خيلي كار ها انجام ميدادن ولي به وقتش هم از حق خودشون دفاع ميكردن

الانم سعی میکنم همین باشم ولی با هر کسی عییین خودش رفتار میکنم ولی باز دلم راضی نییییست 😓😑😑😑

منم عقیده ام اینه با هر کسی عین خودش باید رفتار بشه  آدما قدر خوبی و خوب بودن و نمی فهمن حالا رفتی تو همون اتاق قبلیت جاتو عوض نکردی دیگه

این کارهایی که کردی شیوه ی اما بوده؟

اره دیگه اونها متواضعانه رد میشدند و در عوض خوش رفتاری میکردند امام از کره ی مریخ نیومده!

من نگفتم عییین اونها بودم ولی سعی کردم اون مدت کوتاه در حد تواااانم

منم عقیده ام اینه با هر کسی عین خودش باید رفتار بشه  آدما قدر خوبی و خوب بودن و نمی فهمن حالا ر ...

اره جامو عوض کردم دلم شکستتتتت نمیبخشمشون

با هر كسي عين خودش نه 

عين خودت 

تو ببين رفتار درست تو هر موقعيتي چيه همون كار رو بكن

هر چند واقعا تشخيص سخته

عزیزم چقدر رفتارت اشتباه بود شما با روش داریوش پیش برو بهتره ها

داریوش کیست؟ 

عزیزم ولی تا جاییکه روایات خوندم کفار بر سر پیامبر ص اشغال میریختندایشون در عوض میرفتند مسجد طلب بخشش واسه فرد کافر و محبت به کافر