2777
2789
عنوان

دوخت و دوز

113 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خواهشن راهنماییم کنید عجله دارم فردا میخوام برم برا روتختیم پارچه بگیرم البته برا ی روش چون کهنه شده چند متر پارچه لازمه داره روتختی دونفره با ی بالش

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میخوام بدونم چند متر پارچه بگیرم فقط برا ی روش مرسی عزیزم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

نه بابا امروز رفتم پارچه فروشی میگفت برا ی رو اونم بدون رو بالشی چهار متر میخوای ولی با عقل جور در نمیاد مگه چقدر تخته

خواهشن اگه میدونید راهنمایی کنید پارچه خیلی گرونه نمیخوام اضافه بگیرم

يا ميتونى تختت رو متر كنى  از رو اون بگى چقدر ميخواد

مرسی گلم