2777
2789
عنوان

دوو سیلو چجور ماشینیه؟

4406 بازدید | 27 پست

بچه ها سلام میدونین ک قیمت ماشینا افتضاح بالا رفته

ماهم بعدچن سال پول جور کردیم ماشین بخریم

حدود۳۵ تومن داشتیم

بعدکلی دورزدن دیدیم‌پرایدم نمیشه خرید واگ بشه پراید داغون

ازدیوار سیلو دیدیم دقیق ۳۵ مدل ۸۱

بیعانه دادیم

نمدونم کاردرستی کردیم یا نه🤔🤔🤔

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالم هاش ماشینهای خوبیه، ولی خب اگه خیلی مستعمل و مدل پایین باشه ،نمی صرفه براتون ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خیلی عالیه شوهرمنم یکیش داره محکم ونرمه ولی دیگه الان ازرده خارج شده قطعاتش سخت گیرمیاد واینکه خوب مونده باشه بعیده شوهرمن گذاشته برای فروش42

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
سالم هاش ماشینهای خوبیه، ولی خب اگه خیلی مستعمل و مدل پایین باشه ،نمی صرفه براتون ،

ظاهرش ک خیلی خوبه و بی رنگه

نمدونم دیگه

والا بخدا به سختی این‌پول جمع کردیم شوهرم نونواس

خدا نگذره از مسئولین

دوسال پیش میشد بااین پول سمند صفر خرید

ظاهرش ک خیلی خوبه و بی رنگه نمدونم دیگه والا بخدا به سختی این‌پول جمع کردیم شوهرم نونواس خدا نگذر ...

اره عزیزم شرایط برای همه سخت شده ،هر کی به نسب خودش دیگه نمیتونه پیشرفت کنه ،خدا لعنت کنه باعث و بانی شو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کاش ۲۰۶ مدل ۸۵ میگرفتی

منم دلم روهمین بود اولا که تروتمیز ۲۰۶ کمتر از ۴۰ تومن نبود

شوهرمم راضی نبود به ۲۰۶

میگف اکثرا صاحبشون خیلی گاز میدن وکورس میزارن