2777
2789
عنوان

کسایی که حاجت دارن بیان

334 بازدید | 47 پست

سلام دوستای گلم.من یه حاجت دارم و تو خیلی سایت ها  حتی خود نینی سایت دیدم که چندنفر ختم جمعی برداشتن  واکثرا حاجت روا شدن.من این تاپیکو زدم تا دوستای گلم که حاجت روا شدن بیان پیشنهاد بدن که چه ختمی برداشتن تا هرکسی مایل هست اسمشو بگه تا ختم برداریم وهرروز به نیت یه نفر دعا کنیم براش تا حاجت روابشیم انشالله..ودرضمن قول بدیم که هرکدوم حاجت رواشدیم بیایم بگیم تا کسایی که ناامیدن امیدوار بشن که حاجتشون براورده میشه وبه خواسته دلشون میرسن انشالله❤

من هستم

خدایا ی نی نی لطفاااااااااا .....میشه برا واقعی شدن تیکربارداریم ی صلوات بفرستید ممنون ...تیکر بارداریم داره تموم میشه من هنوز مامان نشدم خداااااااااااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ختم دعای مقاتل حاجت روا شدم این ختم خیلی خوبه به نظرم

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
توضیح میدی عزیزم

چن وقت پیش یه تاپیک بود تا سه روز هر روز هرکس ۱۴ تا دعای مقاتل میخوند من با اون حاجت روا شدم 

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.