2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر ولی من این ماه خیلی بینیم گرفته بود حس میکردم سرما خوردم رفتم دکتر گفت نه این طبیعی هستش ما ...

من حساسیت بارداری هم دارم بخاطرش سیتریزین مصرف میکنم. ولی از امروز صبح خیلی گلو درد دارم. بیحال و بی اعصابم.... فکرمیکنم سرماخوردگیه

من حساسیت بارداری هم دارم بخاطرش سیتریزین مصرف میکنم. ولی از امروز صبح خیلی گلو درد دارم. بیحال و بی ...

برو دکتر سرما خوردگی خودمون فکر میکنیم یه چیز معمولی هستش ولی خیلی رو بچه تاثیر میزاره 

عزيزم دكترم بهم گفته به محض اينكه سرما خوردي برو متخصص داخلي

از دیروز غروب دخترم تکون نمیخورد داشتم سکته میکردم.همین الان تازه تکون خورد یه کم خیالم راحت شد. الان دارم میرم دکتر. 

برو دکتر ولی من این ماه خیلی بینیم گرفته بود حس میکردم سرما خوردم رفتم دکتر گفت نه این طبیعی هستش ما ...

جدی ؟من تو اقدامم هنوز نمیدونم باردارم یا نه، ولی از دیشب همش انگار احساس خشکی توی حلق دارم انگار خلط باشه ولی نیست.... کمی آبریزش داشتم ک خود بخود قطع شد یعنی ممکنه از علائم بارداری باشه؟ دیشب یهو بالا هم آوردم 😐😐😐تو روز هشتم اقدام هستم تازه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

جدی ؟من تو اقدامم هنوز نمیدونم باردارم یا نه، ولی از دیشب همش انگار احساس خشکی توی حلق دارم انگار خل ...

ان شا الله که هرچی دلت میخاد همون شه 

من البته ماه ۴ بودم اینجور شدم 

رفتم دکتر گفت طبیعه ماله بارداریته 

ان شا الله که هرچی دلت میخاد همون شه  من البته ماه ۴ بودم اینجور شدم  رفتم دکتر گفت طبیع ...

اها خب عزیزدلم ،،، 😍😍😍😍ممنون گلم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️