2777
2789

نمیدونم چه مشکلیه. هرکس یه جور درگیره

ان شاءالله شفا بگیری و زود خوب بشی

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قفسه سینه قلب درد یک هفته مداسین خوردم خودب خود خوب شدم

آخه منم چندساله ک دردقفسه وتنگی نفس داشتم گفتم شایدمنم دارم ولی خوب دکترااهرگزباین موضوع اشاره هم نکردن 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم خوبین؟ببخشید میتونم بپرسم الحمدالله خوب سده پریکاردیتون ؟و چندتا سوال بپرسم؟

سلام عزیزم نگران نباش چیز مهمی نیست ی قرص مداسین فکر کنم اسمش بود استفاده کرد یه یک هفته خوب شدم یه آمپول دگزا هم زدم

سلام گلم شما پریکاردیت داشتین خوب شدین من رفتم دکتر گفته پرده دور قلبت ی کم التهاب داره اونم بخاطر و ...

بله خوب شدم همون دوهفته قرص مداسین خوردم خوب شدم اصلا دیگه پیگیر هم نشدم