2777
2789
عنوان

فنگ شویی(پاکسازی منزل)

2701 بازدید | 15 پست

اول از همه باید بدونیم که خونه ما ،نحوه چیدمانش  و انرژی ای که درون اون جریان داره روحیات ما رو به بقیه نشون میده.

علاوه بر این  روحیه ما هم میتونه از خونمون تاثیر بگیره.

خونه ای که انرژی منفی درونش جریان داره میتونه این انرژی رو ب بدنمون هم منتقل کنه و از نشانه هاش 

*سردرد مداوم

*خستگی

*بی قراری

*بیخوابی

*شکم درد

*تحت فشار بودن

*تنگی نفس

*تیرگی ذهن

اولین قدمی که برای خلاص شدن از این انرژی های منفی باید برداریم پاکسازی منزلمونه که توی پست های بعد توضیح میدم و حالا که به شروع سال جدید هم نزدیک‌میشیم بهترین زمان برای شروع اینکاره

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra

اول از همه ی نگاه دوباره ب لوازم منزل،لباسا و وسیله هاتون بندازید .به این فکر کنید که واقعا کاربردی براتون دارن یا نبودنشون تاثیری توی زندگیتون داره؟!

تا جایی ک‌ممکنه دور و برتون رو با وسایل اضافی که  ب دردتون نمیخوره پر نکنید .اونها ب بقیه ببخشید یا بفروشید یا بریزید دور.

دوم اینکه وسایل خراب یا شکسته انرژی منفی دارن .مثل وسایل برقی خراب ،ظرف لب پر،قفل های در شکسته.اگه امکانش هست اونها رو تعمیر کنید و اگر نه با وسایل سالم جایگزین کنید .

گل و گیاه های خشک یکی از مکان های تجمع انرژی منفی ان.ب گل و گیاهاتون برسید و هرسشون کنید  برگای خشکشو جدا کنید و اگه کاملا خشک شدن اونها رو از منزل خارج کنید

(ادامه دارد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه جایی در معرض دید نیست ب این معنی نیست ک نمیتونه انرژی های منفی رو درون خودش نگه داره .پس حواستون ب جاهای پنهان خونه هم باشه.بهتره که زیر تختا رو با وسایل اضافی و ب درد نخور پر نکنید .هرچی زیر تخت خالی تر باشه انرژی بهتر جریان پیدا میکنه و خواب راحت تری خواهید داشت.داخل کمدای لباس و کابینتا رو همیشه مرتب و طبقه بندی شده نگه دارید.پشت در ها رو از لباس پر نکنید و اجازه بدید آزادانه باز و بسته بشن

در روز حتی برای چند دقیقه پنجره ها رو باز کنید تا هوای تازه ب داخل خونه جریان پیدا کنه و با  هوای مونده و راکت جایگزین بشه

اجازه بدید ک‌نور آفتاب ب داخل خونه بتابه

حتما گیاهان طبیعی داخل خونه نگهداری کنید .گیاهانی ک‌برگای منحنی و نرم‌دارن بهتر از گیاهانی با برگای تیز و زاویه دار هستند

از مهم ترین دلایل راکد شدن انرژی اینا هستن

گرد و خاک

ظروف کثیف داخل سینک

تار عنکبوت

موی ریخته رو زمین

لباسهای کثیف روی زمین

ذرات و غبار های وارد شده از بیرون

پس زود ب زود گردگیری  و نظافت کنید تا گرد و خاک رو وسیله ها و موها رو فرش و سرامیکا نشینه. علاوه بر این اجازه ندید ظرفای کثیف از شب تا صبح توی سینک بمونه و هر شب سینک و آشپزخونه رو تمیز کنید و بعد بخوابید

ادامه داره گلی؟

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

من تمام این کارارو کردم و واقعا حس خوبی داره یعنی از روزی که جهازمو میدم نه چیز اضافه آوردم نه بدرد نخور، الانم که یکسال از خونه داریم میگذره، تا به ظرف لب پر میشه ميندازم، یا لباسی دلمو میزنه میدم سریع به کسی، واقعا حالم همیشه خوبه محیط خیلی تاثیر داره

در خانه شمع روشن کنید .بوی سوختن شمع‌ها باعث از بین رفتن آلودگی ها و انرژی های منفی میشه

چن قطره روغن نارنج را در آب بریزید و در خانه اسپری کنید تا فضای خانه را مطبوع کند و انرژی های منفی را از بین ببرد

اجازه دهید در خانه موسیقی پخش شود

در خانه نباید گذرگاه های مسدود وجود داشته باشد. ب این معنی ک اگر خواستید از یک قسمت منزل ب قسمت دیگر بروید لازم نباشد کاناپه را دور بزنید یا وسیله سر راهتان قرار داشته باشد ‌.گذرگاه های مسدود جریان انرژی را مختل میکنند

تخت ،مبل ،بوفه و ...رو را جلوی پنجره قرار ندهید زیرا مانع از ورود نور طبیعی ب داخل منزل میشوند

من تمام این کارارو کردم و واقعا حس خوبی داره یعنی از روزی که جهازمو میدم نه چیز اضافه آوردم نه بدرد ...

عزیزم تورو خدا لباس کهنه اگر به کسی میدی انسان خوبی باشه و اطرافیانش همینطور با لباس کهنه میتونن جادو جنبل کنن من خودم اینکارو میکردم بعدا فهمیدم چکارا که نکردن لباس از آدم نامطمئن لطفا نه بگیر نه بده حتی وسایل دیگه