2777
2789

سلام دخملم سه ماهه هست دیروز بردم دکتر گفت وزن گیریش خوب نبوده باید کمکی بخوره .منم رفتم سه مدل شیشه شیر با سرشیشه های مختلف خریدم که هر کدومو خواست بهش بدم.اما اصلا نمی خوره همش با زبون هل میده بیرون شیشه رو.حالا دیگه از اینجا رونده از اونجا مونده شدم.

راستی کسایی که تجربه دارن بهم بگن اگه یکم شیر خشک بخوره بعد بلافاصله شیر خودمو بدم بهش اشکال داره؟ یا باید حتما بینشون فاصله بندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصلش مهم نیست ولی شیر خشک و روزی سه بار بده صبح وظهر وشب...۶۰ سی سی...دیگه سیر میشه بعد یکی دو ساعت شیر خودتو میخوره...دکتر گفته چقدر بدی بهش 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

چون بزرگ شده یکم و از اولم فقط شیر مادر خورده باید تلاش کنی ، مثلا وقتی گرسنس امتحان کن ، یه موقع مثلا اگر یک ساعت خوابید بعد بیدار شدنش که گرسنه اس شیشه بده شاید بگیره.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...

چون اولشه هنوز با شیشه آشنا نیس میده بیرون در طول روز چندین بار کم درست کن براش تا عادت کنه بگیره 

من اول شیر خشک میدم بچم بعدم شیر خودمو اگر موقع خوابش باشه شیر خودمو یکم که میخوره دیگه زیاد مک نمیزنه خوابش میبره 

شیر خشکی که گرفتی خوشمزه هست حالا؟ 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
زمانش فرق نمی کرد چقدر فاصله داشته باشه.آخه یکی بهم گفت باید بینش فاصله باشه

من زوزی ۲بار میدادم با فاصله ی زیاد 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉