2777
2789
عنوان

اقدامی های بهمن ماه ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چکاپ دادم با پام اسمیر و معاینه  پام اسمیر شد ۸۸تومن معاینه و نمونه پاپ اسمیر ۶۰ تومن  ...

من آزمایش کامل تیروعید قند ادرار خون ویتامین دی تیروعید دادم سونو رحم و تخمدان دادم شوهرم آزمایش اسپرم داد خودمم پاپ اسمیر دیگه نمیدونم چی کنم هرماهم پریود میشم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
پس مشکلی نیست عجله نکن.فقط تقویت خودتون

من ویتامین دی بدنم کمه یکم غلظت خون دارم شوهرمم اسپرمش تعدادش کمه ولی تحرک ومورفولوژیش خوبه خودم تنبلی ندارم فولیکول غالب دارم ولی تمیشه

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩

من هرروز صبح مطمئنا انلاین میشم و نظراتتون رو میخونم.

بعدازظهرها هم اکثرا میام.اگر دوست داشتین همراه باشیم تا بارداری موفق.لطفا یاس و ناامیدی رو دور کنین و فقط مثبت اندیش باشین

مطمئنا زمانی که خدا اراده کنه همه منتظران دامنشون سبز میشه

سلام منم چهار ماهه تو اقدامم همه ازمایشها انجام دادم و قرصهامم خوردم همسرم هم ازمایش داد اوکی بود. ماه قبل رفتم دکتر گفت دوتا کیست دارم که فعلا کار خاصی براشون نکرده گفت دارن کوچیک میشن مهم نیست. تاریخ پری هم سه شنبه است ولی از جمعه خونریزی خفیف دارم. کاملا ضد حال🤦🏻‍♀️

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

کسی تجربه دوقلویی نداره؟اونم بدون سابقه وراثتی.

میخوام بدونم ممکنه چون یک سقط دوقلو داشتم .مجدد هم بارداری دوقلویی برام اتفاق بیفته.آخه من شاغلم و یک سخته اینطوری.یه دونه دخترم که دارم🤗

سلام منم چهار ماهه تو اقدامم همه ازمایشها انجام دادم و قرصهامم خوردم همسرم هم ازمایش داد ا ...

سلام خوش اومدی.انشاا.. بارداری موفقی برات اتفاق بیفته عزیزم