2777
2789
عنوان

اقدامی های بهمن ماه ۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 80 پست

من این ماه پریود نشدم اصلا! آزمایشم منفی شد. نفخ شدیییییییییییید دارم. 21م وقت دارم برای دکتر. دعا کنید چیزی نباشه. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم مسابقه گذاشته باهام که کدوممون زودتر باردار میشیم. 😢😢. از ماه پیش که گفته انقد استرس د ...

اگه بهش فکر کنی باردار نمیشی استرس واضطرابو از خودت دور کن دوست عزیز کلا بی خیال باش اینجوری زودتر نتیجه میگیری

عرق کاسنی باعث تحرک و جهش اسپرم میشه خوبه واسه شوهرت یک فنجون قهوه هم نیم ساعت قبل اقدام

فولیک اسید هم تعداد اسپرم های سالم رو زیاد میکنه و بهتر نتیجه میگیرین.

اگر شوهرت استرس زیاد داره سعی کن اول اینو رفع کنین بعد اقدام کن.چون در طول بارداری هم خیلی بهت استرس وارد میشه 

خواهر شوهرم مسابقه گذاشته باهام که کدوممون زودتر باردار میشیم. 😢😢. از ماه پیش که گفته انقد استرس د ...

ببخشید ولی چه کار مسخره و بچگانه ای! مگه باردار شدن هم مسابقه ست! کاش همون موقع میگفتی شما کار خودت رو بکن، خیلی درگیر من نباش! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!