2777
2789
عنوان

خواب خیلی حال میده مگه نه؟

193 بازدید | 31 پست

بچه ها من شوهرم مسافرته منم بچه و نق و نوق و مزاحم ندارم و کار خاصی ام ندارم میخام تا چندروز مث مرده فقط بیفتم و بخالم والا چندتا کلنازپام خوردم متادون خوردم آلپرازولام خوردم گیجم کردن ولی به اون اوج خابی که خودم دوست دارم هنوز نرسوندنم یه چندساعتی میخابم دوباره بیدار میشم شانس ندارم

یکی از دوستام ی بار یه آلپرازولام خورد تا دوروز مث سنگ افتاد ولی منه بدبخت نه 

حالا اساتید نی نی سایت اگه راه تخصصی دیگه ای دارید کمکم کنید ممنون قربونتون❤

وا  

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلونازپام چندتا؟؟؟😐😐😐

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

خوش به حالت

هیچی هیچی هیچی بهتر از خواب نیست

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
خیلب حال میده بیحرس و و بیخیال می افتی انگار تو این دنیا نیستی

با این همه قرصی ک خوردی فک کنم میخای جدی جدی تو این دنیا نباشی😐

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

من بیچاره درس دارم، به همسایه خر احمق پرسروصدا دارم، قرص خوابم ندارم نمیتونم بگیرم، 

بهت حسودیم میشه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
۴تا و ۳تا آلپروزولام انگار یادم نیس دقیقا

😐میخای یه پنج تا دیازپامم بخور خیالت راحت شه

من بیچاره درس دارم، به همسایه خر احمق پرسروصدا دارم، قرص خوابم ندارم نمیتونم بگیرم،  بهت حسودی ...

از عطاریا هرچی مبخای دارن بگیر ولی مواظب باشیا زیادی از حد نگیری و زیادی نخوری دوزشو رعایت کن من آخه زدنم لادت داره