2777
2789

برا مامانم یه مشکلی پیش اومده پای ابروش وسطه لطفان واسش صلوات بفرستین یا هرچی کرمتونه منم واستون دعوا میکنم هرکی فرستاد بگه ممنونم ابجیا

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

انشالله که مشکلتون حل بشه. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
انشالله که مشکلتون حل بشه. 

ممنونم عزیزم واست دعا میکنم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده مگه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ممنونم عزیزم واست دعا میکنم

حتما عزیزم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
چی شده مگه؟

مراسمه چهلم بابامه مامانم سره کاره صاحب کارش گفته بار قراره بیاد واسه سرشماریش باید باشی یا فردا میاد یا پنج شنبه پنج شنبه هم مراسمه وااای که اگر نیاد همه حرف درست میکنن

مراسمه چهلم بابامه مامانم سره کاره صاحب کارش گفته بار قراره بیاد واسه سرشماریش باید باشی یا فردا میا ...

ترسیدم گفتم چی شده 😩بار انشاله تا پنجشنبه میاد اگه نیومدم باهاش یجوری صحبت کنه مرخصی بگیره اگه هم نشد مراسمو تاریخش عوض کنین

مراسمه چهلم بابامه مامانم سره کاره صاحب کارش گفته بار قراره بیاد واسه سرشماریش باید باشی یا فردا میا ...

عجب آدمیه توی این شرایط یکم باید کوتاه بیاد. خدا کنه یکی جاش پیدا بشه بنده خدا. ان شا الله مشکلش حل بشه. صاحب کارش نمیتونه یکی رو پیدا کنه بمونه جاش؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
عجب آدمیه توی این شرایط یکم باید کوتاه بیاد. خدا کنه یکی جاش پیدا بشه بنده خدا. ان شا الله مشکلش حل ...

نه بیشهور گفته معلوم نیست کی برسه 

نه بیشهور گفته معلوم نیست کی برسه 

تا ساعت چند باید بمونه مامانت؟

ترسیدم گفتم چی شده 😩بار انشاله تا پنجشنبه میاد اگه نیومدم باهاش یجوری صحبت کنه مرخصی بگیره اگه هم ن ...

نمیشه همرو دعوت کردیم ابجیم همه تدارکات دیده 

تا ساعت چند باید بمونه مامانت؟

شهرستان گرفتیم چون بابام اونجا دفن شده😔😔😔😔فقط یه روزو مرخصی میخواست اونم پنج شنبه رو