2777
2789

سلام 

بچه ها من تو عقدم 

از خسیس بودن شوهرم خیلی میترسم، چندبار تاپیک زدم یا با دوستای خودم مشورت کردم میگن تا تو عقده باید عادتش بدی برات خرج کنه وگرنه دیگه درست بشو نیست 

اخلاق شوهرمم جوریه ک گاهی خرج میکنه راحت گاهی ام نه 

تنها چیزی ک ازش فهمیدم اهل خرج کردن الکی نیست و چیزی تا نیاز نباشه نمیگیره 

الانم من هیچی نیازم نمیشه ک بگم برام بخر چون تو خریدای عقد همه چی خریدم و از مجردیمم هیچی کم نداشتم 

حالا میخوام خرج رو دستش بذارم و امتحانش کنم میترسم زیاده روی کنم تو این گرونی، چون خودمم ادمی ام ک دوس دارم پس انداز کنم بیشتز ولی خب خسیسی ام بدم میاد 

اینو هم بگم 2ماهه عقدم و این ماه عروسیه کلا خرج عقد و عروسی و کالاها و همه اینا با خودش هست و اینم ممکنه روش اثر گذاشته باشه ک کم خرج میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگی خرید عقدتو کامل انجام دادی ول کن توروخدا تو این گرونی امتحان و اینا چیه خسیس بود هیچی نمیخرید از اول

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
مگه نمیگی خرید عقدتو کامل انجام دادی ول کن توروخدا تو این گرونی امتحان و اینا چیه خسیس بود هیچی نمیخ ...

اخه ما خانوادمون خیلییییی دست و دلبازن از اینکه بعدا شوهرم برا هر خریدی اذیت کنه و آره و نه بیاره میترسم،😢

اخه ما خانوادمون خیلییییی دست و دلبازن از اینکه بعدا شوهرم برا هر خریدی اذیت کنه و آره و نه بیاره می ...

تو عقد باید پولاتونو جمع کنید سریع برین سر خونه زندگیتون 

بنظرم منطقی نیس فکرت

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

عزیزم یکم منطقی فک کن!!

ب نظرمنک تو دوران عقد ادم تا وقتی خونه پدرشه خرجی نباید بگیره مگ اینک حالا بیرون رفتین لباس و وسیله ای خرید کنی باهاش یا مثلا پول ارایشگاهی اپلاسیونی چیزی بگیری ک ب اون مربوطه 

بعدم کسایی ک میگن دوران عقد دوران عقداشون کمه کم ی سال هست بیشتریام دو سه یا حتی چهارپنج سال ن ک شما دوماهه عقد کردی این ماهم عروسیته خرج کاملم ک میگی کردن سر عقد بنده خدا میگی کالای جهاز باهاشه خرج ساخت خونش هس 

اینقد درگیر نی نی سایت نشین 

شرایطا متفاوته 

اخه ما خانوادمون خیلییییی دست و دلبازن از اینکه بعدا شوهرم برا هر خریدی اذیت کنه و آره و نه بیاره می ...

فکر ایندشه تو این وضعیت هرلحظه باید دو دوتا چهارتا کرد

ب این فکر کن ک داره این کارا رو برای ارامش تو میکنه مثلا خونه میسازه ک نری تو اسباب کشیه مستاجری

کالای خونه میگیره درصورتی ک ماها جهاز با دختره 

خرید عقد کرده ک واسه خیلیا نمیکنن 

ب نظرم فعلا کمک حالش باش