2777
2789
عنوان

برا تربیت بچم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید با شوهرت صحبت کنی،مثلا بچه های بی تربیت فامیلو براش مثال بزن که چقدر چِندِشن

شوهرمم خوشش میاد میگه بچه ابنجوری زرنگه نه ساکت باشه وبی دست وپا.مثلن اینامیگن بچه ۳ساله اینا عیب نداره فحش بده دیگه بزرگترشد بده.میگن خودشونم بچه بودن همینطوربودن.اما واقعن الان خیلی همشون باادبن.این اخلاقشون خیلی بده که بچه پررو دوس دارن.ولی من میگم این اخلاق بابچه میمونه بی ادب میشه

دیگه فایده نداره میخوام این سری به شوهرم بگم که حقدندارن خانوادش بچموبی ادب کنن وگرنه نمیزارم باهاشون رفت وآمدکنه.بچه بچه ی منه اگه فردا روزتویه جمعی کاربدی کنه میگن مادرش بلدنبوده تربیتش کنه دیگ۶ کسی نمیدونه مشکل ازکجاست

من بچه ندارم ولی از الان مادرشوهرم هروقت منو میبینه میگه ایشالله خدا بهت یه پسر بده به نام علی،یه دخ ...

اینم خیلی بده.خداکمکت کنه.فقط میدونم این چیزا تقصیرشوهره.چون شوهرمنم خیلی وقتا باخانوادش موافقه بعدکه من بهش میگم چرا اینطوری میگه من حرف درستوتاییدمیکنم کاربه حرف کسی ندارم

اینم خیلی بده.خداکمکت کنه.فقط میدونم این چیزا تقصیرشوهره.چون شوهرمنم خیلی وقتا باخانوادش موافقه بعدک ...

دقیقا،شوهرمنم حرف اونا رو خیلی تایید میکنه،میگه اوناهم حق دارن بخوان نظر بدن،ولی اینا دارن حرفشونو تحمیل میکنن

دیگه فایده نداره میخوام این سری به شوهرم بگم که حقدندارن خانوادش بچموبی ادب کنن وگرنه نمیزارم باهاشو ...

الان بارداری برات استرس خوب نیست،زیاد بهش فکر نکن عزیزم توکل کن به خدا،برای بچه ات قرآن بخون بذار باهاش اُنس بگیره و آرامش داشته باشه