2777
2789
عنوان

بچه ها یه دقیقه کوچوولو میاییین🖐

131 بازدید | 14 پست

سلام خانما 

یه نظر کوچولو میخواستم ازتون. مرررسی

من پریودیام نامنظمه . و این ماه نسبت به موعد پریود قبلیم ۱۰ پونزده روزی عقب انداختم ولی چون نامنظمه ، روی این حسابی نکردم.

از طرفی پریروز یه بیبی گذاشتم تا دو سه دقیقه بعدش که هاله نداشت ولی رفتم و اومدم دیدم هاله کمرنگ انداخته.نمیدونم چند دقیقه بعدش بوده.

فرداش دوباره زدم دیدم هاله انداخته 

بنظرتون به جواب بیبی میتونم اعتماد کنم؟ یا یکی دیگه هم بزارم؟ 

عکسشو میزارم الان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما من از ۱۸ سیکلم که میشد ۱۰ ام همین ماه لک قهوه ای میبینم و امروز ۴ روزه که ادامه داره ‌ . ممکنه لانه گزینی اینقدر زود باشه ؟

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
خانوما من از ۱۸ سیکلم که میشد ۱۰ ام همین ماه لک قهوه ای میبینم و امروز ۴ روزه که ادامه داره ‌ . ممکن ...

ان شاالله که بارداری عزیزم

من شنیدم لک لانه گزینی خیلی کوتاه و کمه. ولی بازم مراعات کن تا روز موعدت که تست کنی

البته من اگه جاى تو بودم ميرفتم ي سونوگرافى هم ميدادم

من دوماه پيش بى بى زدم منفى بود آز دادم عزد بتام پايين بود

گفتم باردار نيستم شروع كردم درماناى خونگى كردن

نگو باردار بودم بچم افتاد

❤️دوست داشتنت گناه باشد يا اشتباه؛گناه ميكنم تورا بارها به اشتباه❤️