بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من وزن بچم خیلی کم بود. تازه 1 کیلو 800 بود . دکتر بهم اخطار داد. بعد از اون مرتب میوه و اب میوه های طبیعی رو میخوردم. اجیل و تنقلات هم خیلی میخوردم. سیب زمینی ابپز هم خیلی ب وزن گیری جنین کمک میکنه.
ولی درحد انفجار میخوردم ها. تا اینکه 38 هفته سزارین شدم و خداروشکر بچم ب 3 کیلو رسیده بود
عزیزم من از هفته 29ک گفتن وزنش کمه, در حد انفجار ابنا رو خوردم تا ب اینجا رسوندمش, لیدی میل ی قوطی هر سه روز, گوشت گوسفندی هر روز کلی, جوجه کباب کلی ب عنوان نیان وعده, پسته هر سه روزی یک کیلو, بستنی هر روز سه تا, موز روزی سه تا,
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن