2777
2789
عنوان

با تجربه ها توی علائم بارداری بیــــــــــان!😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 61 پست
اره

بسلامتی 

فقط درد داره یا سفت هم هس؟

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

سینه درد هم علائم بارداری میتونه باشه هم پری 

من بعضی ماها درد داشتم ولی باردار نبودم 

ماهیم که باردار بودم درد نداشتم

در کل روی علائم به هیچ عنوان حساب نکن 

علائم واقعی بارداری از هفته۶ میاد،حدودا دو هفته بعد تاخیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه خییییلی زودتر از ماه های قبل سینه دردم شروع شد از زیربغل هم شرو شد سینه هامم عین بادکنک ...

انشالله ک هستی 

من یادمه اونماه ناامید بودم کلا یه شب قبل موعدم موقع خواب یهو متوجه شدم ک سینه هام فرق دارن باماههای قبل و باد دارند...  البته کلی علایم پری هم داشتم وازهمه بدتر مچ پا ودستم درد وحشتناکی داشتند... 

صبحش بخاطر همین بی بی  چک زدم 😍😍

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
بسلامتی  فقط درد داره یا سفت هم هس؟

یکم درد داره باد هم کرده

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
این نشونه ها چند روز قبل از پریوده؟

من سر بارداری اولم ک از ی هفته قبل داشتم این علائمو ولی خب تو 6 هفتگی سقط شد😭😭

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

چرا سقط شد

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
انشالله ک هستی  من یادمه اونماه ناامید بودم کلا یه شب قبل موعدم موقع خواب یهو متوجه شدم ک سینه ...

ممنون عزیزم 

خدا حفظش کنه فندق کوچولوتو برات😍

چرا سقط شد

قلبش تشکیل نشد😢

قلبش تشکیل نشد😢

چرا اینجوری میشه میشه ب منم بگی بدونم من تازه یکماهه هستم

چه بد 

ان شاءالله این دفعه سه قلو😜

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
آره

وای عزیزم مبارک باششششه رفتی دکتر؟من هنوز نرفتم تا شب ی دکتر خوب پیدا کنم برم زیر نظرش سونوگرافی هم فرستادن؟

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
قلبش تشکیل نشد😢

منم استرس قلبشو دارم ولی ایشااله ک همه چی درس بشه و خدا هدیه قشنگشو سالم بهم بده ❤️

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
چرا اینجوری میشه میشه ب منم بگی بدونم من تازه یکماهه هستم

نمیدونم خیلیا اطرافم اینطوری میشن واس همین دیگ خیلی از بارداری های بعدیم میترسم 

خیییییلیم بعد از سقطم خاستم ک پیگیر بشم ک علت چی بوده ولی هیچ دکتری زیر بار نمیره همه میگن یدونه سقط عادیه اگ دو یا سومی اینطوری شدن پیگیری میکنیم

معمولا میگن یا علتش کمبود ویتامین ها و آهن بدن مادره 

یا درست نطفه جای گذاری نمیشه 

یا لقاح بد زمانی صورت گرفته و

یا هم ک اسپرم ضعیفه.