2777
2789

من یک ساله اقدامم

این ماه تصمیم گرفتم عمل کنم و 29 سالمه

دیروز رفتم دکتر گفت همه چی عالیه برای عمل و چشمات جواب میده

فقط بدجور تو دوراهی ام

از طرفی نمیدونم کی باردار میشم

از طرفی شاید این ماه که عمل دارم باردار باشم و خبر نداشته باشم چون دیروز 18 سیکلم خونریزی خفیف داشتم که احتمال به لانه گزینی هم دادم 😔

دخترا بیاین کمک بگین چیکار کنم ؟

اصلا عمل چشم ربطی به بارداری یا حتی زایمان داره ؟؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

صبر کن ببین بارداری یا نه

ان شاءا... اگه بودی باید بزاری دو سه ماه بعد زایمان

اگه نبودی انجام بده

میگن توی بارداری به خاطر هورمونا جشم یکم دوربینی نزدیک بینیش تغییر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم ربط داره اگ باردار باشی عمل برا بارداریت ضرر داره حتی دکتر بفهمه بارداری عمل نمیکنه.من خودم برج ۲ عمل کردم دکترم پرسید بارداری یا شیر نمیدی.گفتم نه.فقط احتمال میدادم باردار باشم گفتم شاید بار دار باشم گفت پس نمیتونی عمل کنی تا حتی ۲ سال بعد زایمانت که شیر میدی.بعد از شیر گرفتی بیا برا عمل.دیکه رفتم بعد که پریود شدم مطمعن شدم باردار نیستم عمل کردم

عزیزم بزار اول مطعن بشی باردار نیستی بعد برو.عمل هم کردی دیگه تا یک سال اینا اقدام نکن ک چشمت کاملا خوب بشه بعد اقدام کن.الانم اگ باردار باشی دیگه نمیتونی عمل کنی تا شیر بچتو برداری من خودم برج ۳ امسال لیزیک کردم

عزیزم بزار اول مطعن بشی باردار نیستی بعد برو.عمل هم کردی دیگه تا یک سال اینا اقدام نکن ک چشمت کاملا ...

چشمام شمارش 6 هست و الان بیمه تکمیلی داریم و هزینه عمل رو میدن

قرار شد آخر هفته عمل کنم اما دو دل شدم

چشمام شمارش 6 هست و الان بیمه تومیلی داریم و هزینه عمل رو میدن قرار شد آخر هفته عمل کنم اما دو دل ش ...

به دکتر گفتی احتمال میدی باردار باشی.‌مطعنم اگ بگی دکتر برات عمل نمیکنه

عزیزم‌من الان ۹ ماهه عمل کردم بعد الان باردارم ینی طبعی نباید زایمان کنم.تا چن وقت بعد. عمل طبعی نبا ...

از دکترت بپرس بعصی دکترا میگن موردی نداره 

البته بعصیا طبیعی زایمان میکنن شما شون برمیگرده

من که عید عمل لیزیک دارم نمیدونم کدوم عملا بهتره ولی دیه دکتر گفت طبیعی بچه نیار

هیچ
عزیزم‌من الان ۹ ماهه عمل کردم بعد الان باردارم ینی طبعی نباید زایمان کنم.تا چن وقت بعد. عمل طبعی نبا ...

من از دکترم پرسیدم گفت برو ماه بعد حامله بشو اتفاقی نمی افته و زنداداشم ماما هست گفت من طبیعی بچه میارم و مامای همراهم و هر کی عمل چشم کرده رو طبیعی بچشم آورده حتی عمل بینی . اتفاقی نیوفتاده

به دکتر گفتی احتمال میدی باردار باشی.‌مطعنم اگ بگی دکتر برات عمل نمیکنه

ازش پرسیدم گفت ربطی به بارداری نداره . ما چشمات رو عمل میکنیم با رحمت که کار نداریم

فقط ورزش سنگین و پرش زیاد داشته باشه فعلا انجام نده و جسم سنگین بلند نکن

اما مگه بارداری جسم سنگین نیست 

حالا دوقلو هم که بشه سنگینتر

اصلا موندم تو دوراهی