بچها من ی هفته هس سینه هام درد نیکنه یکی بیشتر یکی کمتر . سفتم شدن... خیلی میترسم.. همش منتظرم خیابونا شلوغ بشه برم دکتر.... نکنه باردارم؟ ولی جلوگیری طبیعی داشتم.... دو هفته اس پری تمام شده....
باید بری . دکتر از الان نمیشه بگیم حامله ایی چون وسط سیکلت هستی. اینا علایم بارداری نیست!!!
خیلی وقت بود که میومدم نینی سایت حتی اوایل سال 97 هم ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم چرا کار بریم یهو ترکید . خلاصه مجبور شدم دوباره ثبت کنم ....اینو گفتم که نگید ندید بدید تازه عضو شده حالا اومده نظر هم میده ....😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین دیگه برا همین میگم الان مشخص نمیشه بارداری یانه چون باید از موعد پریودت بگذره ک بی بی چک نشون بده بعد الانم اصلا علاعم بارداری خودش ونشون نمیده شما دوهفته از پریودت گذشته یعنی 14 تازه الان تخم گذاریت حساس شدن سینه هات هم. برای همینه
تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم