2777
2789
عنوان

تب و لرز کودک

133 بازدید | 30 پست

از دیشب تب خفبف مبکنه الان یکم بالاتر رفته ۳۸ 

ولی سرش یبار داغه دست و پاهاش سرد یا پاهاش سرد نمیدونم پتو بذارم یا نه خواهش میکنم یه راهکار بدین امروز بردم دکتر

My LIfe,My ChoIceS,My mIstakeSMy LessOnS,NOT yuoR busIness.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تمرکز تب رو سینه و سره بخاطر همین فکر میکنی دست د پاهاش سردن. هوای خونه و معتدل کن و لباساشو کم کن و در صورت لزوم زیر بغل و پشت گوش پاها و پیشونی و کشاله رونشو کهنه نمدار بذار.علت تبش چیه؟ بدنش می لرزه؟

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
عزیزم تمرکز تب رو سینه و سره بخاطر همین فکر میکنی دست د پاهاش سردن. هوای خونه و معتدل کن و لباساشو ک ...

بدنش نمیلرزه اما دست و پاش یخه 

فعلا شربتاشوبده تاتبش بیادپایین و دستمال بزار نزارتبش بالابره مراقب باش صبح که شد دوباره ببر یه دکتر ...

میخوام بدونم‌دکتر دیگ چیکار میخواد بکنه جز اینکه اونم چرک خشک کن بده

دختر منم اینطور تب میکنه منم میمونم پتو بندازم یا ندازم

فقط چیزی که خیلی زود تبشو پایین میاره پاشویه روی شکم زیر بغل و کشاله رانه.....هرگز هم وقتی تب داره نخابه چون تو چند دقیقه فوری میره بالا...

بهش بگو چه داروهایی اونیکی دکترا بهش دادن وفایده نداشته شاید یه دارویی داد که فایده داشت وخوبش کرد&n ...

تازه امروز چرک خشک کن و دادم یبار  پروفن میدادم تو این دو شب الانم شیاف زدم