2777
2789
عنوان

کمکم کنید (مادرشوهرم ..

311 بازدید | 15 پست

خونه من و مادر شوهرم طبقه اول و دومه تو یه ساختمونیم کلید خونمون خراب شده مادرشوهرم وقتی نیستم سرخود میاد و میره تو خونم ،بحث برداشتن وسایل اینا نیست اجازه بگیره بعد این چندمین باره به همسرم گفتم الکی میگه من خبر دارم بلکه من هیچی نگم دعوامون شد خسته شدم از پس پشت خانوادشه یه بار هم به من حق بده حتی یه بار در نزده اومد شوهرمو از خواب بیدار کنه من با لباس زیر لخت خواب بودم آدم اینقد بی فرهنگ آخه  

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

سعی کن درستش کنی

قفل کن درو همیشههه

توهم بی هوا برو تو خونش در نزن 

یهویی بپر توخونه

زنیکه گاو 

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی بی زحمت واسه پست آخرم گزارش بزنید دمتون قیژ هر کی واسه پست آخرم گزارش زد لایک کنه ...

زدم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

قفلو درست کن همیشه هم در بسته باشه بفهمه تا الان کارش نادرست بوده 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
خب کلید خونتونو درست کن واقعا بی فرهنگیه این کار واسه منم یکی دوماه اول اینجوری بود تا جمعشون کردم ...

شوهرم درست نمیکنه هرچی میگم 

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان