2777
2789
عنوان

فروشنده بجای مارک الجی تلویزیون مارک دیگه داده بهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 32 پست
خوب اگه میتونی تفاوت قیمتو بده ال جی بردار مارکای متفرقه ممکنه خوب کار نکنه و بعد مدتی خراب بشه باز ...

تفلوت قیمتش با اون حداقل دو تومنه ، نمیدونم باید چیکار کنم ، ترسم از همینه ک خوب کار نکنه ، آخه خوب نباشه میدوپم قوم شوهر سرکوفت میزنن

تفلوت قیمتش با اون حداقل دو تومنه ، نمیدونم باید چیکار کنم ، ترسم از همینه ک خوب کار نکنه ، آخه خوب ...

پیشنهاد من اینه که دوو برداری هم قیمتش مناسبه هم خدمات پس از فروش داره و مارک شناخته شده ای هست

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مونتاز مصر هم زیر نظر شرکت اصلی انجام میشه و برای کشورهای خاورمیانه اس مارکای متفرقه ممکنه خدم ...

ما جنوبیم ، این چیزایی ک گرفتمم گارانتی نداره ، از عمان و دبی میارن 

تفلوت قیمتش با اون حداقل دو تومنه ، نمیدونم باید چیکار کنم ، ترسم از همینه ک خوب کار نکنه ، آخه خوب ...

وای چقد غلط غلوط نوشتم خخخخ ، شما ببخشید ذهنم خیلی درگیره

ما جنوبیم ، این چیزایی ک گرفتمم گارانتی نداره ، از عمان و دبی میارن 

منطورم گارانتیش نیست اگه خدایی نکرده پس فردا خراب شد قطعه هاش توی بازار پیدا میشه یانه اینو خوب تحقیق کن

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اگر به قیمت پایین تر داده اشکال نداره ولی اگر قیمت ال جی داده یه اشکالاتی هستش مثلا اگر کنترل خراب ش ...

قیمتش اندازه ی ۴۹ اینچ الجی ، مال من ۵۵ اینچه ، هوشمنده خیلی  قابلیتای دیگه هم داشت ، اینکه بمونه برام رو مطمئن نیستم

منطورم گارانتیش نیست اگه خدایی نکرده پس فردا خراب شد قطعه هاش توی بازار پیدا میشه یانه اینو خوب تحقی ...

توی نت خیلی چیزی ننوشته واسه همین اینجا پرسیدم ینی هیشکی نمیشناسه این مارک رو؟

نه قیمتش کمتره ، البته نمیدونم اشتباه شوهرم بوده یا اون ، گفته اینم همون سایز و همون کیفیته این قیمت ...

خب پس فروشنده معرفی کرده شوهرت هم خریده شما هم ک الان باز کردین و استفاده کردین فک نکنم پس بگیره،آخه عنوانتو ی جوری نوشتی انگار فروشنده گولتون زده و بجای چیزی ک خریدین چیز دیگه داده!

خب پس فروشنده معرفی کرده شوهرت هم خریده شما هم ک الان باز کردین و استفاده کردین فک نکنم پس بگیره،آخه ...

مطمئن نیستم ، آخه فروشنده رو میشناسم یه جورایی دغل بازه