2777
2789
عنوان

روغن خوش بو واسه بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 40 پست
لوسیون بدنه عزیزم.

چه مارکی استفاده میکنی ؟من ادرا روغن ارگان استفاده کردم بد نبود بعد دیگه پیدا نکردم مجبور شدم ادرا بگیرم ولی ماندگاری بوش مثل قبلی نبود 

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتاشونم میگی ؟از کجا بگیرم ؟داروخانه یا لوازم ارایشی؟

ویکتوریا حدود ۱۶۰ ۱۷۰ 

انشانتر کمتره حدود ۴۰ ۵۰.

قیمت دقیق رو نمیدونم چون دیر به دیر میخرم و هر بار کمی استفاده میکنم و موندگاریش خیلی خوبه.پوست رو هم نرم و لطیف میکنه.

من از لوازم آرایشی میگیرم.

ویکتوریا حدود ۱۶۰ ۱۷۰  انشانتر کمتره حدود ۴۰ ۵۰. قیمت دقیق رو نمیدونم چون دیر به دیر میخرم و ...

قیمتشم مناسبه فقط ماندگاری داشته باشه .. بعد ببخشید من کل بدنمو میزنم شما چه اندازه استفاده میکنین؟

🌹
قیمتشم مناسبه فقط ماندگاری داشته باشه .. بعد ببخشید من کل بدنمو میزنم شما چه اندازه استفاده میکنین؟

منم کل بدنمو میزنم.

تقریبا هر روز یا نهایت یک روز درمیون دوش میگیرم و همیشه بعد از حموم میزنم.

اره من کم مونده بود از مادر شاگردم بپرسم دیگه روم‌نشد

بپرس و در نی نی سایت اعلام کن خیر ببینی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...