2777
2789
عنوان

کیا نماز میخونن اما..

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 68 پست
آره من  هم معتقدم هم نماز میخونم و روزه میگیرم و قران و نماز شب و اینا ولی حجابم کامل نیس😅

دقیقا منم.کامل نیس که هیچی کمم هست😞یه مدت سعی کردم رعایت کنم ولی خب نمیتونم.ولی نمازمو سعی میکنم همیشه بخونم و 2 ساله میخونم.قبل اون چند سال ترک کردم متاسفانه😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😆تازه به نماز رو آوردم جو گیر شدم🤭😂

خییییلی هم عالی..... 

https://www.aparat.com/v/XUk82/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF_%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%81%DB%8C_%D9%BE%D9%88%D8%B1_-_%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊

نماز میخونم

حجابم خوبه فقط با روسری مشکل دارم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
بنظرم وقتی نماز میخونی باید نماز واست تاثیرشو بذاره که از گناه دورشی.... وقتی نماز یه وظیفه بشه که ...

اصلا هم یه جوری نیست، هر کار خوبی،خوبه،اگه بقیه ی کارها هم خوب بشه که چه بهتر وگرنه نباید اون کار خوب رو ترک کرد چون نتونسته حجاب رعایت کنه،

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

خداییش من نمازنمیخونم بخاطروضو یه😔کاش خدا اجازه میداد نماز بدون وضو هم بخونیم اوندقت من همیشه میخوندم

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

خب راجع به حجاب تحقیق کن که عاقلانه انتخابش کنی و بعدا پشیمون نشی

کم کم حجابتو بهتر کن

مطمئنا همین نماز خوندنت تاثیرشو میذاره

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
نه نماز سخت تره...

اخه بی حجاب ادم خوشگلتره خیلی سخته بگذری ازش

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
بنظرم وقتی نماز میخونی باید نماز واست تاثیرشو بذاره که از گناه دورشی.... وقتی نماز یه وظیفه بشه که ...

تازه شروع کردم و ازوقتی میخومم مث سابق هر لباسیو نمیپوشم اما همچنان حجابم ایراد داره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

دقیقا منم.کامل نیس که هیچی کمم هست😞یه مدت سعی کردم رعایت کنم ولی خب نمیتونم.ولی نمازمو سعی میکنم هم ...

ن من از اول نماز میخوندم 

ولی تو حجاب عقاید خاص خودمو دارم 

من میگم مهم نیس حجابم کامل نیست مهم اینه چشم و دلم پاکه و نماز و اینارو میخونم و ایمان و امیدم ب خدا خیلی خیلی بالاس 

البته من رعایت میکنمما اونقدا هم بی حجاب نیستم 

س  سنگین میپوشم

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
خداییش من نمازنمیخونم بخاطروضو یه😔کاش خدا اجازه میداد نماز بدون وضو هم بخونیم اوندقت من همیشه میخون ...

به نظره من،حتی بدون وضو بخونی هم بهتر از نخوندنشه،اگه قراره اصلا نخونی،بدون وضو بخون،همینم برکت خودشو داره و چه بسا خدا بهت کمک کرد که بتونی با وضو بخونی

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
خب راجع به حجاب تحقیق کن که عاقلانه انتخابش کنی و بعدا پشیمون نشی کم کم حجابتو بهتر کن مطمئنا همین ...

خدا رو شکر تو لبتس پوشیدنم خیلی تاثیر گذاشته خیلی از لباسای که قبلا میخریدم دیگه نمیپوشم ولی حجاب مو نه🤧

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی