2777
2789

سلام کسی باوجود پری باردار بوده.....من امروز موعد پرسم بود خونریزی خفیف دارم با زیر دلم شدید گرفته ممکنه باردار باشم؟؟؟

عزیزم من مامان داشمو 6 ماه داشت و توی این 6 ماهم پریود می شد طوری که تا 6 ماهگی نمی  دونست حاملست

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من واسه دو قلوهاش تا اخر 9 ماهگیش خون خفیف میومد ازش 

من الان چون خیلی زیر دلم درد میکنه شک دارم این ماه لتروزل خوردم از طرفی خونریزییم خفیفه از صب یه پد گذاشتم احتمالش هس

بی بی بزنم نشون میده؟؟

فکر نکنم چون پریود می شی ببین قبلا زیاد بود موقع پریودی یا نه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
فکر نکنم چون پریود می شی ببین قبلا زیاد بود موقع پریودی یا نه

اره خیلی زیاد ولی الان هم دردم زیاده هم خونریزییم کم میترسم اخه باید از پس فردا لتروزل بخورم روزی سه تا