2777
2789
عنوان

موریانه کمد😖+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8556 بازدید | 102 پست
اخه کسی زیر بار نمیره بخوایم بفروشیم اگه نگیمم اونا گناه دارن

کاش اون کسی که خونه رو به ما فروخت ،مثل شما انصاف داشت 

فروشنده خونه ،جون بچه اش قسم خورد که خونه مشکل نداره ،همیشه میگم واگذارشون کردم بخدا ،ما با تمام پولی که داشتیم این خونه رو خریدیم بعد فهمیدیم موریانه داره خیلی حالمون گرفته شدتا چندشب خواب نداشتم تا راهش پیدا کردم 

قدیمی نیستن وسایلات؟ من موریاته ندیدم ولی واقعا موریانه این شکلیه؟ شکل کرم ؟ من فک میکردم مثل مورچه ...

نه شبیه مورچه ان کاملا اما کرمی رنگ

کمددیواری ها قدیمی ان

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی تاپیکهای قبلی منو حتما بخون . و خرزهره با دستکش جمع و بجوشون و تزریق کن توی سوراخها  ول ...

میرم میخونم حتما

ولی فکر نکنم کاملا از بین برن😓😓

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
فقط نفت درمانش هست من سالها کشیدم هی تند تند باید نگاه کنی هیچ راهی هم نداره من درگیرش بودم یعنی کمد ...

نفت بزنیم بشون؟میمیرن دیگه؟

بايد اونو دربياري اتيش بزني

عکس فقط مربوط به دره 

داخل کمد هم خوردن

ایییی من فکر میکردم شبیه مورچه ان  چفد چندشن اینا  داروخونه برو بپرس یا عطاریا بهت میگن ...

شبیه مورچه ان یکم زشت تر

شبیه مورچه ان یکم زشت تر

نه رفتم تو نت سرچ کردم خیلی زشت ترن خخخخخ

صد رحمت به مورچه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میرم میخونم حتما ولی فکر نکنم کاملا از بین برن😓😓

اونایی که به کمد زدن که فکر نکنم برن اما مواظب باش به دیوار نزنه برو زیر قالی حاشیه دیوارو چک کن اگر گل دیدی بدون موریانه زده

درمونش فقط نفتالینه سریع از بین میرن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
کاش اون کسی که خونه رو به ما فروخت ،مثل شما انصاف داشت  فروشنده خونه ،جون بچه اش قسم خورد که خ ...

عزیزم این خونه ام پیداست که از قبل داشته ما دیر فهمیدیمشون 

متاسفانه شکست ناپذیرم هست موریانه

من احساس میکنم داخل دیوار هم هستن

نه رفتم تو نت سرچ کردم خیلی زشت ترن خخخخخ صد رحمت به مورچه 

خخخخ تازه اینقد زیادن تا میبینی حالت بهم میخوره🤮

آره چوب درختش همه حشرات میکشه به خصوص اون شاخه های ریز درخت

ممنون خانومی