2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست

عزیزدلم واسه منم دعاکن، من نیت کردم انشالله خدا تا ولادت حضرت زهرا بهم ۳ قلو بده، به امام رضاهم گفتم وساطتمو بکنه، خیلی دعام کنا خیلیییی

«سلامتی آقا امام زمان (عج) صلوات»«انشالله به زودی مامان بشم صلوات» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر سوالی خواستین بپرسین گوشیمو میذارم شارژ میام جواب میدم😙

خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه عروس دامادیشونو ببینی 😍😍😘😘منو از دعات بی نصیب نکن خواهر خیلی وقته منتظر مادر شدنم😔

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗

😍خیلی جالب بود. ذوق کردم. تبریک میگم. عکس العمل همسرتون چی بود؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

من خودم ۷۳ام فک میکزدم وزنم بالاس و نمیتونم بچه دار بشم .خداروشکرررر.

انشالله سلامت باشن ولی ب فامیلای شوهرن تا ۶ماهگیت نگو ۳قلویی چشم میزنن کلا ب هیشکی نگو جز خانواده 

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
سلام مبارک باشه.انشاالله سالم و صالح باشن برای منم دعا کن بیماریم مشخص بشه علتش چیه و درمان بشم.خیل ...

حق میدم بهت بابت خسته شدن ولی محکم تر از قبل پاشو ادامه بده هر کاری که دلت میخواد رو انشالله به سلامتی حل بشه

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
من خودم ۷۳ام فک میکزدم وزنم بالاس و نمیتونم بچه دار بشم .خداروشکرررر. انشالله سلامت باشن ولی ب فامی ...

چشم عزیزم فعلا خود بابا نمیدونه😂

خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه عروس دامادیشونو ببینی 😍😍😘😘منو از دعات بی نصیب نکن خواهر خیلی وقته من ...

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش

خیلی هم خوشحال نباش حواستم باشه تو شرایط اقتصادی الان بیچاره به خاطر سه تا بچه غش نکنه 

خدا داده روزیشم‌ خدا میده نزن تو ذوقش😒

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
عزیزدلم واسه منم دعاکن، من نیت کردم انشالله خدا تا ولادت حضرت زهرا بهم ۳ قلو بده، به امام رضاهم گفتم ...

انشالله چشم حتما اگر لایق باشم

من اینو برای همه ی اونایی که منتظرن میفرستم
ببینین اصلا نگران نباشین آرامش داشته باشین به خدا توکل کنین ببینین اینا شعار نیستن اینا خییییییییلی مهم هستن
شما الان از لحظاتی که داری زندگی میکنی لذت ببر خوشحال باش اون کوچولو هم خودش به موقعش میاد
همین که دلتون آروم باشه یعنی دو قدم افتادین جلو برای رسیدن بهش