2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85507 بازدید | 2049 پست
عزیزم منم پسرمو از دست دادم اگه دوس داری رر خواست دوستی بده تا راهنماییت کنم که چیکار کنی تا تخمک‌ها ...

ببین عزیزم من پسرمو تو ۱۸ هفته از دست دادم

اما بعد دوتا پریودی اقداممو شروع کردم .اول شوهرم قرص ولمن خورد .خودمم تحت نظر دکتر داروهای تحریک تخمک خوردم لتروزول بود اسمش.در کنارش هم روزی یه فنجون عرق فراسیون ناشتا خوردم .ژل رویال اصل پیدا کردم ناشتا اندازه یه عدس میذاشتم زیر زبونم.عسل و سیاه دونه رو قاطی کردم و روزی یه قاشق مرباخوری مبخورم ازش.سردیجات کلا تعطیل کردم.فقط گرمیجات خوردم .هنیشه هم دور کمرم با شال گرم میبستم تا تخمکهام خوب رشد کنن.روزی ۵۰ تا طناب میزدم برای رشد فولی عالیه،بادکش گرم میکردم روی تخمکهام.اقدامم فقط به روش سنتی بود و بعد اقدام نزدیک یک ساعت به همون حالت میموندم (خیلی سخته اما لازمه تا اسپرم بره و برسه به تخمک)بعدش آروم به پهلوی راستم دراز میکشیدم و تا صبح میخوابیدم ...من چون سقط داشتم دکترم گفت حالا حالاها باردار نمیشی ولی باید اقدامتو بری تا رحمت آماده بشه،منم چون فکر نمیکردم فعلا باردار شم اصلا استرس نداشتم و عشقی اقدام میکردم میگفتم شد شد نشدم ماه بعد...توکل بخدا کن حتمااااا باردار میشی.

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
نه بابا مریضا میمونن پروژه ها میمونن اونوقت  راستی چرا خوابالو حالا؟

سطح هورمونات بالا میره حالت تهوع و خواب بی موقع که خودتم باورت نمیشه میاد سراغت . به سلامتی بگذرونی این دورانو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب نظرم زودتر ب شوهرت بگو چون بارداری چن قلویی ب مراقب و استراحت بیشتری نیاز داره،حتی اگه دیگه نزاره بری سرکار چون مهم سلامتی بچه هاته🌹

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
سطح هورمونات بالا میره حالت تهوع و خواب بی موقع که خودتم باورت نمیشه میاد سراغت . به سلامتی بگذرونی ...

ایشالله 

تا یه ماه تحمل میکنم ایشالله

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
عزیزم ب نظرم زودتر ب شوهرت بگو چون بارداری چن قلویی ب مراقب و استراحت بیشتری نیاز داره،حتی اگه دیگه ...

درسته چشم میگم خودم دل تو دلم نیست ولی خب اگه نرم قبول نمیشم ترم آخرو حسرتش میمونه تو دلم

آخی عزیزم چقدر خوشحال شدم از خوندن تاپیکت  انشالله بچه هاتو صحیح و سالم بغل بگیری ‌وبسلامتی بز ...

خوشحالیم چند برابر شد از خوشحال شدنتون 😍

ایشالله

فداتشم ب فکر سلامتیت باش.هیچ چیزی  مهتر از نی نی هات نیست‌‌.. خلاصه خییییلی مراقب باش.زیاد ب ...

ایشالله همیشه خبر های خوشحال کننده داشته باشین😍

یک مااااه😦 من دخترخالم طفلکی بعد چند سال حامله شده بود  بفهمه بجاش هواتو بیشتر داره اصلا بنظر ...

😂😂😂😂راست میگین چشم میگم 

اینکه حس کردم با حوصله ای.شادی روحیه داری.جواب همه رو با متانت دادی.اونجا که گفته بودن نزن تو ذوقش گ ...

خیلی ممنون لطف دارین 😍خبرای خوب بیاری

مبارکه یه سریال جدید خارجی و خیلی جذاب هست . به اسم this is us😊😊😊😊😊 از نماوا دانلود کن ببین ...

واقعا؟؟چه خوب 

خیلی ممنون از پیشنهادتون

مبارکه خیلی بامزه س سه تاجوجه😍 برای خواهر من دعا کن خواهشا، بگو پرستو به همین زودیا خبربارداریشو بد ...

حتما عزیزم اگر لایق باشم چشم 

ایشالله همون دعایی که خودت کردی به همین زودی ها اتفاق بیفته و عیدیتون باشه😍