2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85485 بازدید | 2049 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به سلامتی بیان دنیا، حالا این قدر هم ذوق زده نشو به اون روزی فکر کن که سه تا نی نی خوشکل با هم گریه کنن نمیدونی کدومشونا آروم کنن یا اینکه سه تا با هم خراب کاری کنن و خیلی چیزای دیگه

ببخشید طبیعی دنیااوردین؟

نه عزیزم من سزارین شدم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

خانما هی نگید بچه سه قلو دوقلو میخوام.بخدامن یکی دارم ازپس هزینه هاش برنمیام۴ساله ش.میگه اسکوتر،لب تاب،کتونی لامپی میخوام تازه خورد وخوراکش به کنار درمورد لباساش نظر میده.بخداهزینه سنگینه فکرمیکنی اسونه فردا اینا بزرگ میشن آینده میخوان.

وااااااای خداااااا چه خووب خیلی ذوق کردم خدا برات نگهشون داره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍.واسه خواهر منم دعا کن ۸ساله چشم به راهه...

منم یه پسر ۲۰ماهه دارم و اقدام کردم واسه دومی 😚

انشالله به سلامتی بیان دنیا، حالا این قدر هم ذوق زده نشو به اون روزی فکر کن که سه تا نی نی خوشکل با ...

موقعی که مریض میشن سختتر از همه ایناس

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

هر چی خدا بده همون خوبه من دستکاری کردن و قرص خوردن و روشهای دیگه رو برای دختر یا پسر شدن یا چندقلویی رو اصلا نمیپسندم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

وویی خدا حفظ کنه کوچولوهای قشنگتو. ایشالا سالم و سلامت بیان بغلت و در کنار همسرت بزرگشون کنی

تو خانوادتون سابقه‌ی چند قلویی داشتین؟ 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔