2777
2789
عنوان

واااای باورم نمیشه سه قلوووو شدن😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 2049 پست
چه جوری میتونین 3 ماهه باشین و به شوهراتون نگین این یکم برام غیر قابل باوره 

شرایط ما فرق داره آخه 

اگه بخواین برای شما هم توضیح میدم 

من و همسرم دانشجوی پزشکی هستیم با هم میریم دانشگاه و بیمارستان و یه پروژه داریم برای فارغ التحصیلیم که تا الاان خیلی زحمت کشیدیم و اگه تا ماه آینده تمومش نکنم زحماتم هدر میره و اگه بفهمه نمیذاره برم 😶

کار های دکتر رو هم با دوستم رفتم و تازه سونوگرافی همکارمه 

همسرم هم چون میگم دیگه مشغوله درسه زیاد متوجه علائمم نیست منم که از خداااااامه😁

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
درسته ایشالله از پسش بر بیایم

انشالله

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنووووون خانمی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ خدا کنه ممکن میمیرم برای دوقلو...توکلم بخداست فقط خودش یه نیم نگاه به من ...

ایشالله ایشالله

شرایط ما فرق داره آخه  اگه بخواین برای شما هم توضیح میدم  من و همسرم دانشجوی پزشکی هستیم ...

خدارووشکر.چه ویتامینایی خوردی؟؟؟فولیک اسید ۵بگیر خارجی حتما چون ۳تان بدنت ب فولات زیادی نیاز داره

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
خدارووشکر.چه ویتامینایی خوردی؟؟؟فولیک اسید ۵بگیر خارجی حتما چون ۳تان بدنت ب فولات زیادی نیاز داره

عزیزم اول از همه اینکه آرزو دارم بهترین ها برات اتفاق بیفته اصلا نا امید نباش 

خیلی ممنون از راهنماییت 

ویتامین ها که مولتی ویتامین /ویتامین D/مکمل روی/آهن و فولیک اسید حتماااا/کلسیم و اینا دیگه

تبریک میگم, انشالا که دوران بارداری رو بسلامتی بگذرونی و با دل خوش نی نی هاتو بغل بگیری ,واسه منم دع ...

چشم حتما حتما اگر لایق باشم 

ایشالله که با خبر بارداری شما خوشحالیم چند برابر میشه

همون طور که تو پست اولم گفتم آراااامش مهم ترین چیزه ممکنه 

خدا هست غیر ممکن نیست ایشالله بهترین ها اتفاق بیفته

حرفتون درسته ولی فردا میشه یه آدم عقده ی وسرخورده.وقتی همسناش میبینه ومقایسه میکنه.اونا بچه ن درک ند ...

کاملا حق میدم بهتون و حرفلتون درسته 

ولی از قبل باید تربیتمون طوری باشه که خودشو با بقیه مقایسه نکنه که این اتفاق باید روش وااااقعا کار بشه 

ولی هر چقدر هم بگیم بالاخره یه جایی آدم به نداشته هاش فکر میکنه ولی خب باید کمترش کنیم

اون موقع همه چی و همه ساده بودن الان اکثرا تجملی شدن و تنوع هم زیاد شده،اطرافیان هم ک هرکاری کنی نظر ...

نباید زیاد اهمیت بدیم 

تبریک میگم  عزیزم   خدا کنه  حداقل یکی از قلات  دخمل باشه  تابیشتر  کی ...

ایشالله ایشالله 

و اینکه ایشالله با خبر بارداری شما خوشحالیم چند برار بشه

برادر زاده های گل منم ، سه قلوئند. دو پسر. یه دختر.  ولی باید کمک داشته باشی. سخته.

واییییییی خدا حفظشون کنه اسماشونو میگی؟