2777
2789

اقا خانوما بیایین  بگین من  چیکار کنم بنظرتون اولین عیده  نوروزه که تو خانواده شوهرم قراره برم بنظرتون  واسه خواهر شوهرام چیزی بگیرم 5 تا هستن  شوهرمم  کمرش مشکل پیدا کرده  نمیخوام زیاد خرج کنم چون هرسری عید میان خونه باباشون شوهرم خرج میده  حالا یکی از ابجیاش برامون  پنیر محلی و.. میفرسته منم گفتم عید  بهش پول میدم  بعد ابجیش گفت ن مالباس میخریم توم لباس براشون بخر  راهنمایی کنین 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعني كفته به همشون عيدي بدي؟

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

از همین اول یادشون بده تصمیم گیرنده خودتی

هر کاری دوست  داری بکن..پول بهتره

ولی سعی کن ندی

.اونوقت یه سال نداشته باشی جرتون میدن 😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منکه نفهمیدم چی گفتی

خخخخ انقد فشارم بالا بود نمیدونم میگم  من اولین عیدنوروزیه که  عروس این خانواده شدم برای خواهر شوهرم باید  عیدی بخرم  😑

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤