2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

302 بازدید | 20 پست

بنظرتون کدوم اسم زیباتره؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
آدریَن
7
46%
رادین
8
53%
خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
راستشو بگم؟؟؟؟نمیگم قشنگ نیستن ولی دیگه همه دارن این اسم ها رو میزارن،خاص بودن خوبه ولی دیگه تکراریه

عزیزم ما تو اطرافیانمون اصلا این اسم ها رو نداریم و برامون تازگی داره و تکراری نیست

شما چندتا اسم خاص پیشنهاد بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما تو اطرافیانمون اصلا این اسم ها رو نداریم و برامون تازگی داره و تکراری نیست شما چندتا اسم خ ...

توو فامیل ما دوتا رادین داریم،دو تا آدرین،گلم بخاطر خودت میگم،اسم سلیقه ای هست اگه دوست داری بزار ولی اگه بعدا ناراحت میشی وقتی ببینی خیلی پر شده،نزاذ

توو فامیل ما دوتا رادین داریم،دو تا آدرین،گلم بخاطر خودت میگم،اسم سلیقه ای هست اگه دوست داری بزار ول ...

خب آخه اسمای دیگه به دلم نمیشینه واقعا موندم چیکار کنم

خب آخه اسمای دیگه به دلم نمیشینه واقعا موندم چیکار کنم

عزیزم شما چیکارکردی باردارشدی؟

لتروزول مصرف کردی؟

بچت پسرشد؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
عزیزم شما چیکارکردی باردارشدی؟ لتروزول مصرف کردی؟ بچت پسرشد؟

سلام عزیزم نه من هیچ قرصی مصرف نکردم و دومین ماه اقدامم باردار شدم

بچمم پسر شد😊

چطور عزیزم؟