2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه شیردهی دارید کمک لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم با یه سینه شیر دادم😞 یکیش نوک داشت یکیش نداشت. شیر دوش برقی، رابط سینه، شیر دوش دستی فاید ...

دقیقا همینو گرفتم ولی فک کردم دایمی درست میکنه ولی انگار به حرف شما باید همون لحظه بذارم دهنش

السلام علی الحسین💖
ما شانس نداریم😂

😂😂😂اره بابا هفت تومن خریدمش هیچی به هیچی یکبار گذاشتم دیدم بدردم نخورد افتاده گوشه خونه

ولی خیلیام تعریف میکنن و راضی بودن

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
دقیقا همینو گرفتم ولی فک کردم دایمی درست میکنه ولی انگار به حرف شما باید همون لحظه بذارم دهنش

اول کلی نوک سینتو ماالش بده که نرم بشه بعد که نوک درومد بزار دهنش دیگه انشالله عادت میکنه. من خیلی اذیت شدم

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
😂😂😂اره بابا هفت تومن خریدمش هیچی به هیچی یکبار گذاشتم دیدم بدردم نخورد افتاده گوشه خونه ولی خیلی ...

همش میگفتم کی آخه با مغزش اینو اختراع کرده☹😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا که🖐🖐🖐🖐

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
همش میگفتم کی آخه با مغزش اینو اختراع کرده☹😂😂😂😂😂😂😂😂😂 واقعا که🖐🖐🖐🖐

😂😂😂😂😂

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

سلام عزیزم شما پریود نمیشدین چیکار کردین درست شد من الان پریود نمیشم شما با امپول پریود شدین چون میخوام اقدام کنم گفتم شما قبل اقدام پریود نمی شدی چیکار کردی راهکار بدین بهم لطفا؟؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖

عزیزم منم اصلا نوک نداشت با گریه بهش شیر میدادم مامانم تا یک هفته سینمو کمک میکرد جمع میکرد تو دهن بچه میزاشتیم سر هر دفعه شیر دادن من پنج دقیقه تلاش میکردم بچه هم کلافه میشد گریه میکرد ولی بعد از یک ماه سرپیدا کرد خوب شد هرچند بازم گاهی اذیت میکنه تا سینمو بگیره

دنیای بی کینه♥️