2777
2789
عنوان

لاغری در دوران شیردهی

78 بازدید | 11 پست

بچه ها پسرم ۱۱ ماهشه شیر خودم میخوره و من همش دارم لاغرتر میشم حتی از وزن قبل بارداریم کمتر شدم ضعیف شدم دکتر پسرمم گفت از شیر بگیرم ولی پسرم فقط با سینه میخوابه نمیدونم چه کنم شاید بعد عید گرفتمش ازشیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل چوب خشک شدم.

کالری شمار کرفس نصب کردم دوبرابر کالری مورد نیازم میخورم

یک ماه یک کیلو نیماضاف کردم

من سخت چاق میشم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
پس من چرا تو شیردهی چاق میشدم😐 البته اولی منظورمه، الآن بازم بچه شیر میدم نمیتونم زیاد غذا بخورم.. ...

چرا میخورم ولی غذام خیلی نیس شباهم خوب نمیخوابم چون پسرم خیلی برا شیر بیدار میشه

چرا میخورم ولی غذام خیلی نیس شباهم خوب نمیخوابم چون پسرم خیلی برا شیر بیدار میشه

پسر من یکسره بیدار میشد برای شیر 

خب شیر شبم خوب نیست و از روی وابستگی بیدار میشد 

خواب نداشتم اصلا 

وقتی ادم از شیر میکیره واقعا راحت میشه البته من ۱۸ماهه شد گرفتم

سلام خانما کسی هس بگه من چکار کنم بچم یسال ودوماهشه منم باردارم هنوز از سینم شیر میخوره دوروزه اسهال واستفراغ گرفته احتمالا مال عوض شدن هورمون‌های شیرمه، هرچی خواستم بگیرمش نشد، چکارکنم؟؟؟؟