2777
2789
عنوان

شیرم کمه پیش چه دکتری باید برم

112 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم هشت ماه اس چند روز شیرم خیلی کم شده همه چیزیم خوردم فایده نداشته باید پیش چه دکتری برم که برام دارو بنویسه که امشب حتما برم

قطره شیر افزا انگور آش ماست بخور معجزه می کنه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک بده اذیت نکن خودتو 

یه ماه اول مهمه که شیر مادر بخوره که بدنش ایمن بشه الان دیگه شیر خشک بده بخوره خوبم وزن میگیره

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

تا میتونی بده بخوره یا بدوشش زیادمیشه با آب ولرم سینه اتو ماساژ بده بعد بدوش تا روون بشه😢پسر منم تب کرده بود نمیدونم چرا اعتصاب شیر کرده دیگه شیرمو نمیخوره منم میترسم شیرم خشک بشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

نیاز به دکتر نیست

شیرافزا از داروخونه بخر

من دکتر دخترم برام نوشت

قرص لاکتاول خوبه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
والا همه چی خوردم اما تاثیر نداره فقط نمیدونم پیش کی باید برم زنان یا اصفال

هیچکدوم کمکت نمیکنن نهایتاً بهت پودر پدی لاکت (اگه اسمشو درست گفته باشم🥴)یا قطره شیرافزا میدن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗