2777
2789
عنوان

کسی بوده صاحب خونه پول رهنشونو نده؟ کجا باید شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 38 پست
تخلیه نکن چون اگه تخلیه کنی میشه تو بدو صاحب خونه بدو برو شواری حل اختلاف شکایت کن البته روتدش خیلی ...

میگن باید تخلیه کنم کلیدو بدم به شورای حل اختلاف

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین مورد تو براش پیش اومده بود رفتیم تو اون دفتر که گفتم یه دونه شکایت نامه تنظیم کردن فرستادن ...

نگفتن باید تخلیه کنه؟

خب کلیدو بهش نمیدی ولی بازم اطمینانی نیست رشوه میده بهشون کلیدو میگیره

😂😂

به اون کلید احتیاجی نداره عزیزم 

کلید ساز میاره توپی در رو هم عوض میکنه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
😂😂 به اون کلید احتیاجی نداره عزیزم  کلید ساز میاره توپی در رو هم عوض میکنه

خب حداقل اسبابشو نبره

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
باید تخلیه کنم؟ چون شنیدم من باید تخلیه کنم که بهانه دستش ندم 

اول برید شورای حل اختلاف شکایت کنید شکایت تون ثبت بشه بعد به صابخونه اس ام اس میدن... اونجا بهتون میگن باید چی کار کنید که به نفع شما تموم بشه 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
اول برید شورای حل اختلاف شکایت کنید شکایت تون ثبت بشه بعد به صابخونه اس ام اس میدن... اونجا بهتون می ...

همین کارو میکنم 

ممنونم

نگفتن باید تخلیه کنه؟

نه اونجا فقط نامه میفرسته که اگه تا ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت تخلیه نکنه از طریق مراجع قانونی اقدام میکنه اول این کارو بکن شاید ترسید پولتونو داد بعد برو شکایت کن چون شکایت کنی هزینه زیادی میخواد برا اون خانوم ۴ میلیون پول خواستن 

میگن باید تخلیه کنم کلیدو بدم به شورای حل اختلاف

نه عزیزم برو شورا بگو پولمو نداده نمی تونم پولم ندارم نمی تونم برم جایی رو اجاره کنم بگو اسباب اثاثیمو چیکار کنم برم وسط خیابون انموقع خودشون میگن تا پولتو نداده همون جا بمون