2777
2789
من دوسه خریدم خوبه 

منم خریدم ازش قرمزه برا شما ؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلند نمیکنه وحجم نمیده...😔

تعريفشو ك زياد شنيدم

وقتي ميخواي بشوري نميريزه زير چشم؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تعريفشو ك زياد شنيدم وقتي ميخواي بشوري نميريزه زير چشم؟

نه فیتیله ای جدا میشه اینش خوبه ولی از کیفیتش ناراضی بودم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄

خانما حالا که اینجایی یه سوالم بپرسم. 

ماسک مو خریدم به اسم کالیون.  داخل حمامه

باید به ریشه موم هم بزنمش؟  چون روش نزده که به ریشه مو نخوره.  بعد روش نوشته ضد ریزش گفتم حتما باید به ریشه هم بزنیم 

اخه من ماسکای قبلیمو فقط به ساقه میزدم

نه فیتیله ای جدا میشه اینش خوبه ولی از کیفیتش ناراضی بودم

باز خوبه نميريزه گند بزنه.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ریمل اصل دو سه ، قیمت ۱۰۰ تا ۱۱۰ عالییییه

ريمل اصل دو سه فكر كنم بايد بالاي سيصد يا چهار صد باشه اصلا نميتونه صد تومن باشه من براساس دلار هزار تومن كه قديمها ميخريدم چهل تومن دارم ميگم الانكه اصلا اصلش هم گير نمياد

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي
خانما حالا که اینجایی یه سوالم بپرسم.  ماسک مو خریدم به اسم کالیون.  داخل حمامه باید به ...

از همونجا که خریدی ایکاش میپرسیدی، برای من این مارک نیست ولی خب به ریشه نباید بزنم

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر