2777
2789
عنوان

حالت تهوع وسرگیجه

397 بازدید | 32 پست

من الان ۶ هفته ام هست خیلی حالم بده یک هفته هست هر روز بدتر از دیروز.سرماخوردگیم یکم بهتر شده اما حالت تهوع دارم.مزه دهنم خیلی تلخه از غذا خوردن خوشم نمیاد تو رو خدا کسی راهکاری داره بهم بگه دارم میمیرم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله منم الان شرایط شمارو داره ویتامین ب۶ میخوره خیلی تاثیر گذار بوده دیگه حالت تهوع واستفراغ نمیکنه ...

فردا میرم پیشش ..اینقدر کم غذا میخورم همش ناراحتم یه وقت مشکلی برای بچه پیش بیاد.برای یبوستم هم که دازم از دل درد میمیرم..گلاب به روتون.راهکاری ندارید؟؟

فردا میرم پیشش ..اینقدر کم غذا میخورم همش ناراحتم یه وقت مشکلی برای بچه پیش بیاد.برای یبوستم هم که د ...

ازه خوبه بازم بادکترتون مشورت کنین برای یبوست تو هروعده ی غذایی چند قاشق روغن زیتون به غذاتون اضافه کنین تاثیر گذاره

هنوزم میخوری؟؟؟استیکرتون زده ۲ هفته به زایمان😲

اره میخورم هنوزم هورمونام عادت نکردن،ولی اگه نخورم صبح ناشتا بالا میارم ولی یه بار که اونم دوست ندارم اینجوری بهترم😂

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
اره میخورم هنوزم هورمونام عادت نکردن،ولی اگه نخورم صبح ناشتا بالا میارم ولی یه بار که اونم دوست ندار ...

یبوست نمیگیرین؟؟؟؟

من هفته ۱۲ حالت تهوع داشتم ولی کم شده بود بدلیل تهوع گذاشتم کنار تا هفته سخت بود ولی بعد تموم شد