2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال و نیمه اقدامم ۷ ماهه زیر نظر دکتر هستم مهرماه لاپاراسکوپی کردم از آبان تا الان هم هرماه دارو مصرف میکنم و اقدامم ببینم خدا چی بخاد اگه تا عید باردار نشدم بعد عید میرم واسهivf

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
فکر نکنم تو سایت هیچکس بیشتر ازمن منتظر نباشه.21ساله نازایی دارم..از دوا درمون خسته شدم دیگه قید بچه ...

آخی عزیزم انشالله درست میشه 

کدوم شهری؟مشکلت چیه؟ivfهم تا حالا کردی؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
ممنون عزیزم.مرودشتم( فارس )تخمکام پوچه..نه آی وی اف نکردم..چون تخمکام به درد نمیخوره

عزیزم منم شیرازم دکترم مژگان صیادی هس یه سر برو پیشش خیلیا رو دیدم زیرنظرش باردار شدن

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

[QUOTE=122406166]عزیزم منم شیرازم دکترم مژگان صیادی هس یه سر برو پیشش خیلیا رو دیدم زیرنظرش باردار شدن[/QUOTEآره میشناسمش دکتر خوبیه...میدونی عزیزم من تخمک اهدایی باید بگیرم..چون هزینه هاش خیلی گرونه..فعلا دستمون خالیه

من شش ماهه اقدامم تنبلی دارم این ماه شوهرم نیستش دکت گفنه روز سوم پریودی بیا..حالا نمیدونم شوهرم نیستش این ماه برم یا نه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
[QUOTE=122406166]عزیزم منم شیرازم دکترم مژگان صیادی هس یه سر برو پیشش خیلیا رو دیدم زیرنظرش باردار ش ...

انشالله خدا کمک کنه به زودی خودت باردار بشی که دکتر هم نخاد بری

دکترای قبلیت کیا بودن

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
[QUOTE=122406166]عزیزم منم شیرازم دکترم مژگان صیادی هس یه سر برو پیشش خیلیا رو دیدم زیرنظرش باردار ش ...

من مهرماه پیش دکتر صیادی عمل کردم تخت کناریم هم یه خانم مرودشتی بود گفت بعد ۱۴ سال نازایی پیش همه دکترا هم رفتم آخرش زیر نظر دکتر صیادی باردار شدم دوقلو هم داشت

خدایا شکرت بخاطر همه چی