2777
2789
عنوان

خانما بیاید ی لحظه

60 بازدید | 11 پست

سلام خانما میخوام برم امروز همه میخوان برن خونه دختر خالم دیدنی خونش من هرکاری میکنم هی شوهرم بهونه میاره ک نرو و.....الان دوهفته اس بخاطر من عقب انداختن تورو خدا بگید چی بگم چ سیاستی ب خرج بدم بزاره برم دیشب یکم راضی بود امروز دوباره میگ ن

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من یه بهونه واسه نرفتن خونه خالت بیار. خانوم باید به نظر همسرش احترام بزاره حتما دوست نداره باهاشون رفت و آمد کنی

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی

رک و راست بهش بگو یه جماعتی علاف منن دو هفته اس عقب انداختن امروز نرم اونا هم نمیرن خیلییی زشت میشه و من آبردم میره

همیشه ناز و کرشمه کافی نیس باید بعضی وقت ها قاطع باشی یه کلام حرفت بزن و برو

عمیشه اجازه لازم نیسسس فقط اطلاع رسانی کن یا تو خونه بهش بگو یا رفت سر کار زنگ بزن بگو من دارم میرم فلانجا اطلاع بده نه اجازه بگیر

این دوتا سیاست یادت دادم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ن کلا الان ۳هفته اس خونه مامانمم نرفتم بخاطر شوهرم هی میگه کار دارم مریضم و....بخدا دلم پوکید تو خونه  اونوققت خودش تفریحش با دوستاشو میره و...

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

جدا نیستم من طبقه پایینم مادر شوهرم تینا بالا ولی مهار شام خونه مادر شوهرمیم خوذش هر دیقه پیش خانواده اشه اما من چی،،😟😟😟

جدا نیستم من طبقه پایینم مادر شوهرم تینا بالا ولی مهار شام خونه مادر شوهرمیم خوذش هر دیقه پیش خانواد ...

بزرگترین اشتباهت همینه 

دلیلی نداره نهار و شام اونجا باشی روزی دوبار برو سر بزن ولی غذا خونه خودت زن خونه خودت باش

رفت و آمد زیاد خیلی مشکلات بدنبالش داره از ما گفتن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

فک کنم اگه باهاش حرف بزنی و بگی که نظرش برات مهمه واینا و اینکه خیلی دوست داری بری و این حرفا قبول کنه شاید ولی در کل نظر آقات مهمه چون اگه اجازه نداده باشه و تو بری از وقتی رفتی بیرون تا وقتی که برگردی خونه فرشته ها نفرینت میکنن توی قرآن اومده از خودم نگفتم......

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود ///                                 ما را زمانه گر شکند ساز می شویم ///   صائب تبریزی