2777
2789
عنوان

نظرسنجی

65 بازدید | 3 پست

من داغونم از لحاظ روحی شما جای من بودین چیکار میکردین 

شوهرم یه اخلاقی داره که حساسه و در رفت و آمد با خانواده ام گاهی از حرکتی یا حرفی ناراحت میشه و الان بعد ۱۳ سال این مشکل منو به مرز جنون رسونده تا حدی که شب و روز قرص اعصاب میخورم 

میدونم خیلی ها میگین این چیزی نیست اما فقط دلخوری ساده نیست و گاهی به دگیری خانوادگی میکشه و کلا زندگی برام شده عذاب

راههای زیادی رو رفتم و از مشاور هم کمک گرفتم اما نشد و این شده که هر لحظه از زندگیم شده استرس 

روابط خانواده ام رو با شوهرم میخوام قطع کنم اما متاسفانه برادرم داره ازدواج میکنه و ما کلا یه برادر و خواهریم و میدونم با این شرایط نه میشه قطع رابطه کرد نه میشه از ازدواجشون بدون حرف و حدیث لذت ببرم

دوتا بچه دارم و گاهی فکر جدایی به سرم میزنه 

واقعا نمیدونم چیکار کنم

در ضمن بگم هر دو طرف داستان بارها با هم بدای حل اختلاف حرف زدن اما فایده نداره 

و فقط من این وسط دارم زجر میکشم

به خدا از دیشب تاحالا از درد و استرس تا مرز مرگ رفتم

گاهی میگم از خونه فرار کنم و راحت بشم 

قبلا سابقه خودکشی رو هم دارم

حالا شما نظر بدین

به نظرم جای اینکه خودت قرص اعصاب بخوری شوهرت و ببر تحت نظر پزشک باشه،ایشون حساسیت های بیجا دارن و باید درمان بشن

جاری هام کم و بیش درگیر این مسائل هستن،پای حرفاشون میشینم واقعا ناراحت میشم،درکت میکنم عزیزم خدا کمکت کنه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به خاطر اختلاف فرهنگیه و من این وسط قربانی میشم

حق داری شرایط سختیه

یه مدت کاری نکن که حساس بشه این عروسی رد بشه به سلامتی اونوقت یه فکر اساسی برای این ماجرا کن،یه عمر زندگیه،یروز دوروز نیست که

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂