2777
2789
عنوان

خون در مدفوع و احساس تنگی نفس

271 بازدید | 16 پست

دوستان من پنچ ماه زایمان کردم و بعد از بیست روز حدودا چند بار با فاصله ببخشید بعد از مدفوعم که با فشار همراهه خون دیدم و دیگه یه مدت بود که خبری نبود تا هفته پیش دوباره خون دیدم،تو نت خوندم خیلیی چیزای بدی نوشته بود،و اینکه من هنوزم پریود نشدم ولی دل درد و کمر درد پریودی رو هر از گاهی دارم،هفته پیش یک روز بدنم همش سوزن سوزن میشد که رفتم سونو و تو سونو خدا رو شکر مشکلی نبود حالا چند روزه احساس میکنم درست نمیتونم تنفس کنم،دکتر گوارش نوبت زدم اما چون کسی نیست بچه مو نگه داره نمیتونم زیاد دکتر برم کسی تجربه ای نداره کمکم کنه

اگه با فشار بوده خونریزیت به خاطر یبوست و بواسیره!تنگی نفست هم هزار تا دلیل ممکنه داشته باشه!نگران نباش برو دکتر بهت دارو میده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه همون یبوست و پارگی محل دفع باشه یبوست نفس تنگی هم داره 

میتونه خونریزی معده باشه ، ناراحتی معده هم تنگی نفس داره 

در کل سوال پزشکی رو از پزشک بپرسی و بررسی بشی خیلی بهتره 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 
میتونه همون یبوست و پارگی محل دفع باشه یبوست نفس تنگی هم داره  میتونه خونریزی معده باشه ، نارا ...

نمیدونم والا،ممنون بابت راهنمابی ت،برا اخر هفته نوبت گرفتم،دعا کنبد چبز خاصی نباشه