2777
2789

من یه پسر 4.5 ساله دارم .مشکلم اینه که وقتی دستشویی میره کج جیش میکنه عزیزی گفت مشکل داره و باید بره دکتر یعنی نوع ختنه مشکل داره؟؟

وقتی هم دستشویی میره خیلی بلند و با ارتفاع جیش میکنه حتی گاهی به موهاش میخوره 

بچه های شما اینجوری نیستن؟؟

سونو بیضه رفته اوکی بوده

خدایا مرا آن ده که آن به   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطوری نیست ولی بچه خالم جیش کردینی سمت زمین جیش میکنه موقع جیش نعوظ نداره  بردنش دکتر گفتن ۸سالش شه باید عمل بشه 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

ببر دکتر خیالت راحت شه

تا اوجایی که من میدونم کج جیش کردن هم مشکل داره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

پسر من همین مشکلاتو داشت بردمش دکتر اورولوژی والبته جراح عمومی گفتن طبیعیه دکتر گفت بعضی بچه ها تا 8سالگی کج دستشویی میکنن ارتفاع زیادشم که گفتم کلی بهم خندید گفت وقتی آب بخوری ومثانتو پر نگه داری تو مردا اینجوری  میشه الان که دقت میکنم همینه هر وقت زیاد نگه میداره با ارتفاعه جیشش

پسر منم کج جیش میکنه ختنه ش خوب نبوده ولی به موهاش نمیخوره ببرش متخصص خیالت راحت بشه

ببخشید ک اینو میگم ولی گاهی اوقات پوست ها بهم چسبیده کج میشه بعد حمام یا داخل حمام بگو بکنه ببین هست ؟ پسر من اینطور بود اما دیدم تو حمام درسته

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩