2777
2789
من نمیدونم این چه تعصبیه (بعضیا) رو زبونشون دارن!یه دفعه تاپیک زدم گفتم ترکی استانبولی سخته واسم گزا ...

سلام عزیزم خوشالم دوباره میبینمت من سیسی هستم.دقیقا بعضیا واقعا منو تحقیر میکنن مخصوصا اون خانومای سن بالای فامیل شوهرم😢

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو تنها نیستی. منم مادرم ترک قشقایی پدرم عرب شیبانی از ایل خمسه هستش نه عربی یادمون دادن نه ترکی. پدر و مادرم باهامون فارسی حرف زدن. الان هیچی بلد نیستم

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖
25

ازدواج کردین؟ من وقتی ازدواج کردم مشکلم صدبرابر برام واضحتر شد احساس کردم قبلش باید یاد میگرفتم بعد ازدواج میکردم

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
سلام عزیزم خوشالم دوباره میبینمت من سیسی هستم.دقیقا بعضیا واقعا منو تحقیر میکنن مخصوصا اون خانومای س ...

سلام به روی ماهت سیسی رو یادمه  

کاری نکن فکر کنن به خیال خودشون مثلا درستت کردن و تحقیر و تمسخرشون جواب داده!اعتماد به نفس داشته باش

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
ازدواج کردین؟ من وقتی ازدواج کردم مشکلم صدبرابر برام واضحتر شد احساس کردم قبلش باید یاد میگرفتم بعد ...

شوهرم مثه خودمه خدارو شکر خانواده شوهرم ک اصن ترکی حرف نمیزنن مامانمینا ولی صحبت میکنن 

ازدواج کردین؟ من وقتی ازدواج کردم مشکلم صدبرابر برام واضحتر شد احساس کردم قبلش باید یاد میگرفتم بعد ...

واقعا فکر نمی‌کنم مشکل باشه این موضوع🤔خب فارسی حرف بزنی مگه چیه. 

من خودم لرم اما کلا فارسی حرف میزنم. تابحال اصلا کسی یا خودم به این موضوع توجهم نکرده

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
من میفهمم ولی نمیتونم‌روان صحبت کنم، ولی خواهر و برادرم قشنگ صحبت میکنن

عزیزم ما هرسه تامون همینیم حالا اون دوتا مجردن و براشون کمتر اهمیت داره ولی واسه من ظاهر شدن تو جمع دوست و اشنا مساوی با یه فاجعه دیگس

منم ترکیم خوب نیست ولی یه عیب نمیبینم 

هرکسم باهام ترکی حرف بزنه فارسی جوابشو میدم 

اصراری نیست حتمن ترکی حرف بزنی 

حتی با شوهرم سرش شوخی میکنیم 🤣ناراحتی نداره ک

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
واقعا فکر نمی‌کنم مشکل باشه این موضوع🤔خب فارسی حرف بزنی مگه چیه.  من خودم لرم اما کلا فارسی ح ...

خیلی خوبه گلم ولی بعضی اعتقادات ترکها خیلی تعصبیه اصلا موقعیت طرف رو در نظر نمیگیرن به چشمشون یجور بی احترامیه. البته بعضیها نه همه

سلام به روی ماهت سیسی رو یادمه     کاری نکن فکر کنن به خیال خودشون مثلا درستت کردن و تحقی ...

من هر چقدر موفق میشم تو کارهام و زندگیم به این قسمت خودم که میرسم همشون برام کوچیک و بی اهمیت میشن و فکر میکنم هرگز موفق نمیشم😩😩😩

منم ترکیم خوب نیست ولی یه عیب نمیبینم  هرکسم باهام ترکی حرف بزنه فارسی جوابشو میدم  اصرا ...

دقیقا منم همینجورم چه خوب که اذیت نمیشی من خیلی حساسم دوست دارم مثل بقیه باشم. شوهرتون ترک هستن؟

دیسیز بوردا تورکی دانیشاخ عادت الیین😀😀😀

😂😂😂😂😂