2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره کولیک از بهش بده دلدردش کم میشه...

بچه من وقتی پی پی نمیکنه مادر شوهرم براش نبات سوخته درست میکنه آب میریزه روش اونم تا ۱۰ دقیقه بعدش پی پی میکنه

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
کاری نکن خودش پی پی میکنه شمکش فقط یکم با روغن زیتون ماساژ بده شیرخودتو میخوره مشکلی نیست تا ۱۰روز ح ...

اخه خیلی پی پی میکرد روزی ۴یا۵ بار الان هیچی خیلی زور میزنه کبود میشه بچه

چجوری درست میشه نبات و رو اتیش بگیرم؟

الان طبیعیه یکم صبرکن .تونوزادا طبیعیه.دست کاریش نکن فعلا..واسه دل پیچش ی کاری کن اگه داره اذیت میشه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چجوری درست میشه نبات و رو اتیش بگیرم؟

نه عزیزم یه ماهی تابه کوچیک بزار روی گاز یه تکه کوچیک نبات بزار توش به اندازه ای که یه استکان کوچیک چایی را شیرین کنی. شعله اش را خیلی کم کن تا آب بشه.باید قهوه ای سوخته بشه.وقتی کامل آب شد به اندازه یه سرنگ آب بریز روش.اگه بچت خیلی کوچیکه نصف سرنگ بهش بده اگه بزرگتره یه سرنگش را بهش بده بخوره 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷