2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظری ندارم دخترخالمم نشسته کنارم داره نارنگی میخوره اونم نظری نداره

😂😂😂😂 نارنگیش هنوز تموم نشده  ؟ چند تا میخوره مگه

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

چرا همیشه زبونم جلو خانواده شوهرم قفل میشه هر چی بهم میگن فقط مثل بز نگاه میکنمشون و اصلا نمیتونم جواب بدم

بعد میام خونه تا یه هفته گیسهام رو میکشم که چرا جوابشون رو ندادی

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
چرا همیشه زبونم جلو خانواده شوهرم قفل میشه هر چی بهم میگن فقط مثل بز نگاه میکنمشون و اصلا نمیتونم جو ...

عزیزم مطمئن باش اگه جوابشونم بدی باز میوفتی توو خودت ک چرا بد حرف زدم یا اینکه چرا حرف بهتری نزدم

همون بهتر ک شخصیت خودتو حفظ کنی ..جواب ابلهان خاموشیست! تو اگع مث اونا زبون درازی کنی فرقی باهاشون نداری

وای چقد کارای نکرده دارید!؟ 

من میگم هر روز ورزش کنم. ورزش میکنم ولی کم در حد قری فری😁

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
عزیزم مطمئن باش اگه جوابشونم بدی باز میوفتی توو خودت ک چرا بد حرف زدم یا اینکه چرا حرف بهتری نزدم ه ...

کلا منو شناختن که هر چی بگن من جواب نمیدم واسه همین هم پررو شدن از هر کسی بخورن تیکه ش رو به من میندازن فقط خدا رو شکر شوهرم حواسش بهم هست

فقط به چیزهای خوب فکر کن مثل من که به تو ....
کلا منو شناختن که هر چی بگن من جواب نمیدم واسه همین هم پررو شدن از هر کسی بخورن تیکه ش رو به من میند ...

همون مهمه گلم 

مردا خیلی بچن طرف کسین ک بهشون محبت کنه احترام بزاره همونو طرف خودت نگه دار ب وز وز مگسای اطرافم توجه نکن..